×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-03-21
Skolotāju meistarklases bērnudārzā „Ieviņa”

20.martā Siguldas pilsētas bērnudārzā „Ieviņa” notika kvalifikācijas celšanas seminārs - A kursu programma (6 h) pirmsskolas skolotājiem. Seminārā piedalījās skolotājas no Allažu bērnudārza, „Ābelītes”, „Pīlādzīša”, „Pasaciņas”, ”Saulītes” un „Ieviņas”, kopā 38 dalībnieces.

Seminārs tika organizēts kā skolotāju meistarklases: dabas zinībās (Inita Irbe), valodas attīstībā (Signe Vāle), matemātikā (Sarmīte Zandovska), veidošanā (Līga Kirtovska), fonēmu atpazīšanā (Maija Laveniece).

Semināra mērķis bija pilnveidot pirmsskolas skolotāju pedagoģisko meistarību. Skolotājas guva praktisku pieredzi rotaļnodarbību plānošanā un organizēšanā. Pilnveidoja prasmes mācību materiālu veidošanā atbilstoši programmas prasībām, bērniem dažādos vecumposmos. Skolotājas darbojās arī praktiski – eksperimentēja, gatavoja veidošanas masas, veidoja, darbojās pie interaktīvās tāfeles un izspēlēja rotaļu uzdevumus.

Semināra noslēgumā dalībnieki saņēma apliecības.

Informāciju sagatavoja:
Ilze Rence
PII „Ieviņa” vadītājas vietniece izglītības jomā


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi