×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-03-24
Iestājas par ziemas olimpisko sporta veidu centra izveidi Siguldā

Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) Ģenerālās asamblejas sesijā piektdien atkārtoti izteikta vēlme panākt ziemas olimpisko sporta veidu centra izveidi Siguldā. Jautājumu vēl vairāk aktualizējuši ledus trašu sporta veidu pārstāvju izcilie sasniegumi šī gada Olimpiskajās spēlēs Sočos.

„Sportisti, treneri un federācijas devuši konkrētu atbildi - Sigulda ir īstā vieta šādam valsts mēroga centram, kur varētu trenēties gan jaunieši no 12 gadu vecuma kamaniņu sportā, gan no 13 līdz 14 gadu vecuma skeletonā, gan no 15 līdz 16 gadu vecuma bobslejā,” stāsta LOK prezidents Aldons Vrubļevskis. „Tam izveidota arī labvēlīga vide Siguldas novada izglītības iestādēs un sporta bāzēs pie tām, tajā skaitā Laurenčos, kur tikai šajā sezonā atvērta arī saldētā distanču slēpošanas trase, nerunājot nemaz par daudzveidīgajām iespējām Siguldas nogāzēs attīstīt kalnu slēpošanu un snovbordu.”

LOK prezidents uzsver, ka Sigulda, papildu ledus trašu sporta veidiem, faktiski ir vienīgā vieta Latvijā, kur slēpošanas sporta veidu attīstībai ir labvēlīgi apstākļi. „Papildu argumenti ir valsts dotācijas Siguldas Bobsleja un kamaniņu trases rekonstrukcijai 2013.-2015.gadam, kā arī Siguldas novada pašvaldības un valsts sadarbība, kopīgi projektējot, finansējot un būvējot Siguldas daudzfunkcionālo sporta kompleksu 2014.-2015.gadā,” piebilst Vrubļevskis. „Tāda centra izveide atbilst arī valdības apstiprinātajam galvenajam valsts sporta politiku noteicošajam dokumentam - Sporta politikas pamatnostādnēm 2014.-2020.gadam.”

Šo jautājumu paredzēts izskatīt LOK izpildkomitejas sēdē aprīlī, kā arī tas ir pieteikts vienā no tuvākajām Nacionālās Sporta padomes sēdēm aprīlī vai maijā.

Jau ziņots, ka Siguldas Bobsleja un kamaniņu trase 2015.gadā uzņems Pasaules čempionātu kamaniņu sportā.

Informācija no ziņu aģentūras LETA.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi