×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-03-24
Latvijas izlases snovbordistu izlases “Freestyle” disciplīnā sezonas veikums

Latvijas snovborda izlases “Freestyle” disciplīnā sportists Toms Petrusevičs Eiropas Kausa posma pirmajā dienā Slovākijā, Štrbske Pleso ieguva 2.vietu, bet izlases sportists Artūrs Cukunde izcīnīja 5.vietu.

23.martā sportisti piedalījās Eiropas Kausa otrās dienas posmā, kas izšķīra kopvērtējuma rezultātu sezonā. Toms Petrusevičs šajā posmā ieguva stabilu pirmo vietu un Eiropas Kausa kopvērtējumā iekļūst otrajā vietā. Savukārt Artūrs Cukunde šajā posmā ieguva divpadsmito vietu.

Izlases treneris Inārs Bīrmanis atzīst: “Sezona ir bijusi raiba. Vērojām Toma intensīvo ceļu mēģinot kvalificēties Soču Ziemas Olimpiskajām spēlēm caur augsta līmeņa Pasaules Kausa posmiem, tāpat pieredzējām līdz šim augstākos izlases rezultātus Pasaules Kausu posmos un Artūra Cukundes spēcīgo pieteikumu pēc ilgāka laika saudzējot iegūto traumu. Arī Artūrs Vasarājs parādīja savas spējas. Panākumi nozīmē vēl vērienīgākus treniņus nākamajai sezonai.“

Izlases vadītājs un treneris Jānis Mellups: “Sportisti beidzot atgriezīsies mājās pēc intensīvas sezonas apbraukājot lielāko daļu Eiropas un pasaules snovborda meku. Ir sasniegts daudz, bet darbs ir jāturpina un jāstrādā, lai uzlabotu sasniegumus. Priekšā fiziskie treniņi, lai izlase būtu gatava drīzai sezonas turpināšanai.“

Pēc noslēdzošā Eiropas Kausa posma Slovākijā, Štrbske Pleso, komanda dodas mājās uz Latviju, lai turpinātu fiziskos treniņus.

Latvijas snovborda izlasi “Freestyle“ disciplīnā atbalsta Latvijas Olimpiskā vienība (LOV), Siguldas novada Dome, Rīgas dome, Latvijas slēpošanas savienība, Rīgas Tehniskā universitāte (RTU), Olimpiskais centrs Rīga, kā arī “Veselības Fabrika“. Ar inventāru izlases sportistus nodrošina veikali “Boards.lv“, “Burusports“ un “Sportland“.

“Slopestyle“ ir snovborda sacensību disciplīna, kurā snovbordists brauciena laikā cenšas izpildīt tehniski sarežģītus trikus lielā amplitūdā un izkoptu stilu pār dažādiem sniega parka elementiem - tramplīniem un slaidiem.

Informāciju sagatavoja:
Mārtiņš Kubulnieks
Latvijas snovborda izlases “Freestyle“ disciplīnā
Mediju koordinators


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi