×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-03-26
Vieglatlētu starti ziemas sezonas sacensību izskaņā

Siguldas Sporta skolas vieglatlēti ziemas sezonas izskaņā piedalījās divās starptautiska mēroga sacensībās. Vienas no galvenajām bija Baltijas valstu sacensības U-18 grupā, kurās piedalījās Lietuvas, Igaunijas un Latvijas labākie jauniešu vecuma vieglatlēti.

Edgars Daugulis un Toms Ķēdis kā Latvijas jaunatnes izlases dalībnieki aizstāvēja Latvijas godu Baltijas valstu U-18 sacensībās Šauļos, Lietuvā. Edgars 800 m distanci veica 2.07.81, apsteidzot divus Igaunijas komandas sportistus, un izcīnīja ceturto vietu. Toms spēcīgajā konkurencē izcīnīja piekto vietu 3000 m distancē, rezultāts 9.59.20.

Igaunijā, Viru Sporta skolas rīkotajās starptautiskajās sacensībās, piedalījās jaunieši no Latvijas un Igaunijas sporta skolām un klubiem. Siguldas Sporta skolas vieglatlēti, uzrādot sezonas labākos rezultātus, kā arī izcīnot vietas labāko sešiniekā, veiksmīgi noslēdza ziemas sacensību sezonu.

Labāko sniegumu B grupā uzrādīja Pauls Daugulis, izcīnot sudraba medaļu 1000 m distancē, rezultāts 3.00.9. 200 m distancē startēja vairāki audzēkņi, sasniedzot personīgos rezultātus. Liene Modnika distanci veica 30.65 un ierindojās pirmajā desmitniekā, bet Loretas Lembergas, Danas Zemlītes un Ģirta Stankeviča rezultāti, attiecīgi 33.27, 33.89 un 28.18. Vēl šajā vecuma grupā startēja Guntas Blūmiņas audzēkņi Reinis Rocēns, kurš veica 60 m distanci 7.99, bet finālā 8.07 un izcīnīja piekto vietu, un Renāts Vanags, kurš šajā distancē, uzrādot personīgo rezultātu 8.84, ierindojās sešpadsmitajā vietā. Savus spēkus 800 m distancē izmēģināja treneres Sandras Melderes audzēkne kalnu slēpotāja Sigita Lapiņa, un tika izcīnīta piektā vieta ar rezultātu 2.47.0.

Vecākajā grupā augstu personīgo rezultātu sasniedza Nauris Juris Deksnis, veicot 200 m distanci 25.39, bet Dita Dubovska 60 m distancē finišēja ar jaunu personīgo rezultātu 8.73, abiem audzēkņiem izcīnītas sestās vietas. Ēriks Rocēns 60 m distanci veica 8.12, bet Adrija Pelēce 200 m distancē devītā ar rezultātu 30.67.


Informāciju sagatavoja:
Vieglatlētikas trenere
Aina Ziediņa


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi