×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-03-26
Aizvadīta Sportisko aktivitāšu diena ikvienam

22.martā Siguldas Sporta skolas telpās notika sportisko aktivitāšu diena ikvienam. Mērķis, organizējot šo pasākumu, ir veicināt aktīvu, veselīgu dzīvesveidu, vienot ģimenes sportiskās izklaidēs, popularizēt sportošanu kā saistošu brīvā laika pavadīšanas veidu. Mērķis tika sasniegts – šogad pasākumā piedalījās vairāk nekā 140 dalībnieku, kas savus spēkus izmēģināja deviņās dažādās aktivitātēs – basketbola metieni, futbola sitieni, lidojošo šķīvīšu mešana, florbola stafete, „bumbošanās” ar galda tenisa bumbiņu, šautriņu mešana, „Trakā pēda” (uz laiku veicams uzdevums ar precīzu pēdu novietošanu), skrējiens „Ļipuks” (skriešanas stafete ar piepūšamās atrakcijas elementu), „atmiņas spēle” ar Siguldai raksturīgām vietām un lietām.

Sportisko aktivitāšu dienā piedalījās ne tikai siguldieši, bija arī viesi no Turaidas, Jelgavas, Rīgas, Sējas. Reģistrējoties katrs saņēma dalībnieka kartiņu, pasākuma uzlīmi un veldzējumam minerālūdeni „Sigulda” un „Turaida”, pasākuma laikā enerģijas lādiņu deva arī „S!” konfektes.

Dalībnieki tika sadalīti astoņās dažādās vecuma grupās, no pašiem mazākajiem līdz pat opīšiem un omītēm. Jaunākās sportistes bija divgadnieces Sintija Slišāne un Kate Cvetkova.

Raibumraibais dalībnieku pulks divas stundas veica dažādos uzdevumus, starplaikos izklaidējās, spēlējot „lielo” dambreti un zīmējot vēstījumus šai dienai, kurus varēs redzēt arī nākamā gada pasākumā, arī šogad varējām apskatīt pagājušā gada veikumu zīmējumos.

Kamēr tiesnešu kolēģija veica sarežģīto rezultātu apkopošanas darbu, dalībniekus izklaidēja džudo kluba „Sigulda” dalībnieki ar īpaši sagatavotu priekšnesumu. Liels paldies trenerim Ivo Alksnim un viņa audzēkņiem! Pēc tam uz ekrāna varēja vērot „Siguldas novada Sporta laureāts 2013” filmu.

Apbalvošanas ceremonijā pie savas īpašās „Sigulda Aizrauj!” pildspalvas tika visi mazākie (līdz septiņu gadu vecumam) pasākuma dalībnieki. Tika apbalvoti visi 1.-3.vietu ieguvēji katrā vecuma grupā. Savās vecuma grupās uzvarēja - Ojārs Džede, Irina Petrova, Pāvels Morozovs, Inga Blūmiņa, Agnese Bilāne, Edgars Blūmiņš, Renārs Hans, Estere Vīksne, Daniels Iljins, Elīna Boldāne, Reinis Aizupietis, Laura Gardere, Bruno Bilāns, Lūkass Baikovs, Anastasija Kozlovska. 2.vietas ieguva – Kate Cvetkova, Leo Bilāns, Aleksandrs Šubrovskis, Gabija Ozola, Jānis Kravalis, Elizabete Arāja, Markuss Krieviņš, Elizabete Stankeviča, Armands Rībens, Agnese Arbeitere, Gita Janelsiņa, Raimonds Slišāns. 3.vietas ieguva – Estere Rohtla, Adrians Celms, Aksels Lebedoks, Estere Ilstere, Keita Eglīte, Raivo Zvaigzne, Venija Ozola, Jānis Bilāns, Karīna Petrova, Andis Ziemelis, Dina Priedulēna.

Īpašs paldies Siguldas novada pašvaldībai, Siguldas Sporta skolai, SIA „Siguldas minerālūdens” un tiesnešiem par operatīvo un precīzo darbu – Ilzei, Andrai, Mārītei, Aivaram, Andrim, Laimdotai, Rudītei, Kristai, Lindai, Elīnai, Andai, Guntai, Liānai, Megijai, Agnijai.
Patiess prieks par visiem dalībniekiem, milzīga gandarījuma sajūta par kopīgi veikto darbu.


Informāciju sagatavoja:
Karīna Putniņa


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi