×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-03-26
Pašvaldības policija lūdz atsaukties suņu saimniekus

Siguldas novada Pašvaldības policijas darbinieki 2014.gada 25.februārī patruļas laikā pie ēkas Parka ielā 1, Siguldā, Siguldas novadā pamanīja klaiņojošu suni (1.attēls).

2014.gada 19.martā Siguldas novada Pašvaldības policijas darbinieki saņēma informāciju, ka Krimuldas ielā 3, Siguldā, Siguldas novadā ir pieklīdis 2.attēlā redzamais suns.

Savukārt 2014.gada 25.martā Siguldas novada Pašvaldības policijā tika saņemta informācija, ka Institūta ielā 8, Siguldā, Siguldas novadā klaiņo 3.attēlā redzamais suns.

Dzīvnieki tika nogādāti Juglas dzīvnieku patversmē „Labās mājas” (Juglas ielā 18F, Rīgā).

Informācija par noķertajiem dzīvniekiem pieejama pa tālruni: 26617636 vai e-pastu: info@patversme.lv. Patversmē dzīvnieki tiek turēti 14 dienas no ievietošanas brīža.
attēls Nr.1
attēls Nr.2
attēls Nr.3


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


lakshmi
- 2014-04-09 12:57

Pēc bildēm redzams, ka suņi ir nobijušies;( Vislabākā no šīm foto ir trešā, kur suņu noķeršanu vēro mazs taksis ar smaragdzaļām acīm.
Mani,kā Siguldas īstenu iedzīvotāju no paaudzes paaudzē, suņi ,kuri pastaigājas savvaļā, netraucē, jo tā Siguldā vienmēr ir bijis. Pie tam patreiz ir meklēšanās laiks un tādam sunim pat prātā nav cilvēks, ja vienīgi kāds agresīvs divkājainais suņam uzmācas.
Vissliktākā situācija ir ar kaķiem, kurus saimnieki palaiž savā vaļā. Viens tāds, pat ar kakla siksnu rotājies,uzbruka man bērnu laukumiņā Lauktehnikā. Klaiņojošo kaķu ir ka biezs,tie vairojas ātri.

Laurinjsh
- 2014-03-26 19:41

nu to pirmo gan nevajadzētu nekur vest. Viņš tepat Parka ielas rajonā dzīvo, mūžam klīdis. Saimnieki netiek galā - ja ieslēdz, šis izlaužas, ja pie ķēdes pieliek - noraujas. Mīlīgs suns - bērnu draugs. Viņu tik bieži aizved, ka vajadzētu jau nu saprast,ka tas vietējais :)

Atbilde: Laurinjsh
cirliitis
- 2014-04-04 15:32

Laurinjsh, lūdzu neapvainojies, bet esmu Tevī vīlusies. Man likās ka esi īstena taisnības un kārtības aizstāve, bet tagad... Tak saproti, ka suņi nevar būt vietējie un nevietējie, kaitīgie un nekaitīgie, neviens suns nekad un nekādu iemeslu dēļ nevar klaiņot apkārt bez pieskatīšanas. Ja saimnieki negrib staigāt kopā ar suni, tad lai iegādājās sev kaķi.

Atbilde: Laurinjsh
Laurinjsh
- 2014-04-04 16:48

:) nenoliedzu, manī mīt selektīvais taisnīgums, īpaši uz mazajiem neaizsargātajiem. Un taisnība jau tev šoreiz ir :)

Pasākumi