×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-03-31
Iespēja saņemt bezmaksas Eiropas pārtikas pakas

Latvijas Sarkanā Krusta (LSK) Rīgas apriņķa komiteja īsteno Eiropas Komisijas programmu vistrūcīgākajām personām Siguldas novadā. LSK Rīgas apriņķa komiteja pārtikas produktu komplektus dalīs vairākos novados, tostarp arī Siguldas novadā.

Siguldas novadā pārtikas produktu komplektus iespējams saņemt LSK Siguldas nodaļas Pārtikas izdales vietā, Institūta ielā 5a:

•    9.aprīlī no plkst.14.00 līdz 17.00;
•    10.aprīlī no plkst.9.00 līdz 14.00.

Informācija pa tālruni: 29142830.

Pārtikas produktu komplektos ietilpst deviņi produkti – pilnpiena pulveris 0,4kg; makaroni 2 x 0,5kg; auzu pārslu biezputra ar ogām vai augļiem 2 x 0,07kg; pankūku milti 0,4kg; kartupeļu biezputra 0,2kg; griķi 0,3kg; manna 0,5kg; kviešu milti a/l 1,0kg; sautēta cūkgaļa 0,25kg. Vienai personai mēnesī pienākas viens pārtikas produktu komplekts.

Pārtikas produktu komplektus iespējas saņemt šādām iedzīvotāju grupām, uzrādot statusu apliecinošu dokumentu:

  • Ģimenēm vai atsevišķi dzīvojošām personām, kuras ir atzītas par trūcīgām saskaņā ar normatīvajiem aktiem par ģimenes vai atsevišķi dzīvojošas personas atzīšanu par trūcīgu (Ministru kabineta 2010.gada 30.marta noteikumi Nr.299 „Noteikumi par ģimenes vai atsevišķi dzīvojošas personas atzīšanu par trūcīgu”);
  • Ģimenēm vai atsevišķi dzīvojošām personām, kas atzītas par maznodrošinātām saskaņā ar pašvaldību saistošajiem noteikumiem par ģimenes vai atsevišķi dzīvojošas personas atzīšanu par maznodrošinātu;
  • Ģimenēm vai atsevišķi dzīvojošām personām, kas atzītas par tiesīgām saņemt Sociālo pakalpojumu un sociālās palīdzības likumā noteikto vienreizējo pašvaldības pabalstu ārkārtas situācijā, ja to apliecina attiecīgās pašvaldības sociālais dienests.

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi