×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-03-31
Koncertzāle „Baltais flīģelis” aicina uz aprīļa koncertiem

5.aprīlī plkst.18.00 notiks Ziemeļu un Baltijas valstu mūzikas akadēmiju kamerorķestra „Viatore” pirmais projekts, ko veido Kopenhāgenas, Oslo, Viļņas un Rīgas mūzikas akadēmiju studenti. Orķestra pirmajā programmā iekļauts Pētera Vaska darbs stīgu orķestrim „Viatore”, kā arī Edvarda Grīga un Karla Nīlsena darbi.

Orķestri pārrauga pieredzējuši mūziķi – sadarbības augstskolu pasniedzēji: Tims Fredriksens (Dānijas Karaliskā Mūzikas akadēmija), Haralds Ādlands (Norvēģijas Mūzikas akadēmija), kā arī Siguldas klausītāju iemīļotie mūziķi Eva Bindere un Ēriks Kiršfelds (Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmija).
Ieejas maksa: EUR 5–7 (Ls 3,51–4,92).

19.aprīlī plkst.18.00 notiks Lieldienu koncerts „Debesis ir vaļā”, kurā uzstāsies Latvijā pazīstami mūziķi – dziedātāja Elizabete Zagorska, mūziķi Atis Auzāns un Jānis Lemežis, kā arī spēcīgās balss īpašnieks komponists Niks Matvejevs. Koncertā skanēs Kristus slavināšanas dziesmas, spiričueli un gospeļi, kā arī Nika Matvejeva īpaši šai koncertprogrammai sacerētā oriģinālmūzika – dziesmas par mīlestību, ticību un cerību, kuras klausītāji dzirdēs pirmo reizi.
Ieejas maksa: EUR 10–12 (Ls 7,03–8,43).

26.aprīlī plkst.18.00 būs iespēja redzēt koncertizstādi „Sapņu pieskāriens mākslā un mūzikā”, kurā piedalīsies Andrejs Osokins (klavieres) un Evija Kūlmane (gleznas). Šis būs iedvesmojošs mākslas pasākums, kurš rosinās uztvert mūzikā un glezniecībā kopīgo.

Koncertizstādes tēma veltīta pavasara noskaņām, sajūtām un sapņiem, kas atspoguļosies klaviermūzikā un glezniecībā. Pasākuma norise plānota trīs daļās, muzikālajai programmai mijoties ar glezniecības darbu apskati. Koncerta programmā: F.Lista, V.A.Mocarta, L.van Bēthovena un citu komponistu skaņdarbi.

Koncertā būs īpaša iespēja dzirdēt starptautisku atzinību guvušā pianista Andreja Osokina soloprogrammu. Andrejs Osokins ir vairāku prestižu starptautisku konkursu laureāts Latvijā, Eiropā un ASV. Glezniecības izstādē būs apskatāmas mākslinieces Evijas Kūlmanes poētiskās un tēlainās ainavas, kurās atspoguļojas pavasara iedvesmotas sajūtas, fantāzijas, krāsas, skaņas smaržas un emocijas.
Ieejas maksa: EUR 10–21 (Ls 7,03–14,76).

Informāciju sagatavoja:
koncertzāles "Baltais flīģelis" vadītāja
Sandra Zandberga


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi