×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-04-02
Pašvaldība aicina iesaistīties uzņēmējus skolēnu nodarbinātības projektā

Siguldas novada Domes priekšsēdētājs Uģis Mitrevics aicina atsaukties novada uzņēmējus, kas vasarā vēlas nodrošināt pašvaldības apmaksātas darbavietas Siguldas novada skolēniem no 13 līdz 19 gadu vecumam. Skolēni novada uzņēmumos strādās divas nedēļas vai mēnesi, četras stundas dienā.

Nodarbinātības pasākumus vasaras brīvlaikā finansēs Siguldas novada pašvaldība. Uzņēmējiem būs jāsedz tikai darba devēja sociālais nodoklis.

„Pašvaldības un uzņēmēju kopprojekts, kurā kopīgiem spēkiem sniedzam iespēju novada skolēniem apgūt darba prasmes un nopelnīt pašu spēkiem, ir lieliska iespēja apvienot spēkus un savstarpēji palīdzēt visām iesaistītajām pusēm. Aicinu novada uzņēmējus nebūt vienaldzīgiem un dot iespēju skolēniem strādāt arī šovasar,” aicina Siguldas novada Domes priekšsēdētājs U.Mitrevics.

Ar novada uzņēmējiem pašvaldība slēgs vienošanos par konkrētu zināšanu, prasmju apguves organizēšanu skolēniem vasaras darbu laikā, atbilstoši Latvijas Republikas normatīvajiem aktiem.

Lūdzam informāciju par uzņēmumu, piedāvātajām vakancēm un iespējamo darba vietu skaitu nosūtīt uz e-pastu sandra.kirule@sigulda.lv līdz 6.maijam.

Jau ziņots, ka 2013.gadā nodarbinātības projektā iesaistījās 283 skolēni, kurus nodarbināja 20 uzņēmēji, kā arī astoņas Siguldas novada pašvaldības struktūrvienības. Pašvaldība projekta īstenošanai izlietoja EUR 49 149.

Jāatzīmē, ka skolēnu pieteikumi nodarbinātības projektam tiks pieņemti no 10.aprīļa. Aicinām sekot līdzi informācijai!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi