×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-04-02
Skolēni sporto un tiekas ar brāļiem Dukuriem

Siguldas 1.pamatskolā 27.martā notika sporta diena, kurā 5.-8.klašu skolēni piedalījās dažādās aktivitātēs, pārbaudot gan savas prasmes basketbolā, futbolā, florbolā, improvizētā skeletonā un slēpošanā, gan precizitāti šautriņu, bumbiņas mešanā un šaušanā, gan zināšanas dažādu sporta veidu atpazīšanā. Sporta dienu organizēja skolotāja Ina Belinska, viņai palīdzēja bijušais sporta skolotājs Jānis Turauskis un devīto klašu skolēni.

Trešdien, 2.aprīlī, 1.-9.klašu skolēni tikās ar skeletonistiem Martinu un Tomasu Dukuriem. Skolēni izmantoja iespēju gan uzdot dažādus jautājumus sportistiem, gan aplūkot Martina Dukura olimpisko medaļu, gan nofotografēties ar abiem brāļiem. Martins un Tomass pastāstīja par savām izjūtām Olimpiskajās spēlēs, par ikdienas treniņiem un sacensībām, kā arī aicināja skolēnus būt aktīviem un centīgiem gan mācību darbā, gan ārpusstundu aktivitātēs. Tāpat viņi pasniedza diplomus sporta dienas labākajām klasēm.

Paldies Martinam un Tomasam Dukuriem par skolēniem veltīto laiku! Paldies sporta skolotājai Inai Belinskai un viņas palīgiem par sporta dienas organizēšanu!

Informāciju sagatavoja:
Lāsma Konošonoka,
Siguldas 1.pamatskolas direktora vietniece ārpusstundu darbā


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi