×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-04-03
Ar „Regbija pavasari Siguldā” startē regbija sezona Latvijā

2014.gada regbija sezona Latvijā oficiāli startē šīs nedēļas nogalē „Depo” laukumā Siguldā, kur sestdien risināsies sešu komandu turnīrs regbijā 7, bet svētdien notiks spēle par Prezidenta kausu klasiskajā regbijā.

Sestdienas turnīrs ir viens no sagatavošanās posmiem Latvijas regbija 7 izlasei, kas maijā un jūnijā piedalīsies Eiropas čempionāta A divīzijas abos turnīros. Lietuvas speciālista Latvijas regbija 7 izlases galvenā trenera Edmunda Ščavinska sarakstā patlaban ir 25 spēlētāji no kuriem pirms Eiropas čempionāta tiks izvēlēti 12, Siguldas turnīrā izlases spēlētāji būs sadalīti A un B komandās.

Latvijas A komandai pretiniekos priekšsacīkšu trijniekā būs Latvijas U19 un Lietuvas U19 izlases. Otrā grupā spēlēs Latvijas B komanda, Šauļu „BaltRex-Šiauliai”, kā arī Valmieras „Fēnikss”, kas būs pastiprināts ar igauņu kluba - Tartu „Lelo” labākajiem spēlētājiem.

Turnīra formāts ļauj to izspēlēt nepilnās trīsarpus stundās. Priekšsacīkstes grupās sāksies plkst.12.00, un tajā seši mači notiks pa divreiz septiņām minūtēm. Spēles par vietām sāksies ar grupās trešās vietas ieņēmušo komandu spēli (plkst.14.15), kuras cīnīsies par piekto vietu. Spēle par trešo vietu sāksies plkst.14.40, bet finālmačs – plkst.15.05. Trīs pēdējās spēles ritēs divus puslaikus pa desmit minūtēm.

Lai gan „Depo” laukumā kopš 2010.gada, kad tajā debitēja regbijs, ir notikušas daudzas dažāda līmeņa spēles un turnīri, šāds festivāls divu dienu garumā Siguldā notiek pirmo reizi.

Svētdien plkst.14.00 sāksies spēle par Prezidenta kausu, kad spēkiem mērosies 2013.gada Latvijas čempionvienība RFC „Livonia” un 2013.gada Latvijas kausa fināliste Valmieras „Fēnikss”. Prezidenta kauss nav nekas cits, kā Superkauss, kādu parasti pirms jaunās sezonas izcīna iepriekšējās sezonas čempionvienība un kausa ieguvēja daudzās valstīs dažādās sporta spēlēs. Pagājušā gada kausa ieguvēji „Miesnieki” atteicās piedalīties šajā spēlē, šajā laikā, jo nejūtas pietiekami sagatavojušies, kādēļ viņu vietā startēs kausa finālisti, taču tas būs taisnīgi un pietiekami intriģējoši, jo tieši pret „Fēniksu” negaidītu zaudējumu kausa pusfinālā pērnvasar piedzīvoja „Livonia”.

Reglaments spēlē par Prezidenta kausu atļaus komandām izmantot pastiprinājumu. „Livonia” komandā tā varētu būt vairāku Lietuvas spēlētāju dalība, kamēr „Fēniksu” pastiprinās valsts izlases spēlētāji Mikus Ozols, Māris Robežnieks un Arvis Pilenieks, kā arī divi Tartu „Lelo” spēlētāji.

Viens no šī divu dienu pasākuma rīkotājiem ir arī vietējais regbija klubs „Sigulda”, kurā treneris ir Siguldas regbija pamatlicējs, pašreizējais Latvijas izlases spēlētājs M.Ozols, kurš līdz šim valsti pārstāvējis septiņās spēlēs. RK "Sigulda" aicina pievienoties spēlēt gribētājus uz treniņiem otrdienās un ceturtdienās plkst.18.30 „Depo” laukumā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi