×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 24. aprīlis
Šodien sveicam: Visvaldis, Nameda, Ritvaldis
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-04-03
Orķestris „Sudrabkaņa” no Prāgas pārved sudrabu

Ar labi paveikta darba sajūtu no starptautiskā konkursa „YOUTH2014PRAGUE” Prāgā, Čehijā, atgriezušies Mākslu skolas „Baltais Flīģelis” un Siguldas Valsts ģimnāzijas pūtēju orķestra „Sudrabskaņa” mūziķi (diriģenti Elmārs Rudzītis un Arnis Šmitiņš).

Piedaloties konkursā, kura dalībnieku pieļaujamais vecums (25 gadi) krietni pārsniedza mūsu mūziķu briedumu, starptautiskā žūrija jaunos mūziķus vērtēja objektīvi stingri, nevienam punktus par velti nedāvādama, tika godam iegūts sudraba līmenis (Silver level). Konkursā pavisam piedalījās 38 jauniešu koru un orķestru no 14 pasaules valstīm – Krievijas, Slovēnijas, Baltkrievijas, Somijas, Japānas, Īrijas, Čehijas, Kanādas, Turcijas, ASV, Dānijas, Spānijas, Horvātijas un Latvijas.

Pēc nesenajiem panākumiem pūtēju orķestru skatē, kur tika iegūta augstākā I pakāpe un aizvadītā konkursa, jāsteidz gatavoties defilē finālam, kas notiks 4.maijā Rīgā pie Brīvības pieminekļa.

Informāciju sagatavoja:
Elmārs Rudzītis
P/O „Sudrabskaņa” diriģents


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi