×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-04-03
Laurenču sākumskolā atvērs vēl vienu 1.klasi

Ņemot vērā pirmklasnieku skaita palielināšanos un, izvērtējot skolu telpu kapacitāti, kā arī plānotos skolu infrastruktūras pilnveidošanas darbus, Siguldas novada pašvaldībā pieņemts lēmums sākotnēji plānoto divu 1.klašu vietā Laurenču sākumskolā 2014./2015.mācību gadā atvērt trīs 1.klases.

Vecāki pieteikt bērnus Laurenču sākumskolas 1.klasē varēs no 7.aprīļa laikā no plkst.8.00 līdz 16.00. Vecākiem, ierodoties izglītības iestādē, līdzi jāņem bērna dzimšanas apliecība un personu apliecinošs dokuments.

„Viens no kritērijiem, kāpēc daudzi vecāki vēlas, lai viņu bērni uzsāktu savas skolas gaitas Laurenču sākumskolā, ir nepieciešamība pēc pilnas dienas skolas, kas dod iespēju bērniem jēgpilni un droši pavadīt laiku skolā līdz brīdim, kamēr vecākiem beidzas darbs. Izvēloties skolu, daudziem vecākiem nozīmīgs ir skolas piedāvātais padziļinājums dabaszinībās un informāciju tehnoloģijās,” skaidro Siguldas novada Domes priekšsēdētāja vietniece izglītības, kultūras un sporta jautājumos Līga Sausiņa, turpinot, ka „jāņem vērā, ka Laurenču skolas telpām ir ierobežota ietilpība, tāpēc maksimālais 1.klases skolēnu skaits, kurus varēsim uzņemt, ir 66 bērni”.

Laurenču sākumskola tika atklāta 2013.gada 1.septembrī. Sākumskola izvietota bijušās Siguldas novada vidusskolas ēkā, kuras renovācijā pašvaldība ieguldījusi vairāk nekā 700 tūkstošus eiro. Laurenču sākumskolā bērni padziļināti apgūst dabaszinības un informācijas tehnoloģijas, bet pēc stundām katram skolēnam tiek dota iespēja pilnveidot sevi dažādās interešu izglītības jomās – sportā, mākslā, mūzikā, dabas izziņā un tehnoloģijās. Lai nodrošinātu papildizglītības iespējas, vecākiem ir jārēķinās ar ikmēneša līdzfinansējumu 70 eiro apmērā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi