×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-04-04
Via Hanseatica mobilā aplikācija – noderīgs rīks ceļošanai

No 4. līdz 6.aprīlim starptautiskās tūrisma izstādes „Atpūta bez robežām 2014. Vasara” („Leisure without borders 2014. Summer”) laikā Sanktpēterburgā (Krievijā) tiks atklāta tūrisma maršruta Via Hanseatica mobilā aplikācija, kura izveidota gan Android, gan iPhone telefoniem.

Via Hanseatica aplikācija ietver tādas funkcijas kā Via Hanseatica tūrisma karti, informāciju par tuvumā esošajiem tūrisma objektiem, kā arī sarunvalodas vārdnīcu ar populārākajām frāzēm piecās valodās un jau iepriekš sastādītus tūrisma maršrutus Via Hanseatica teritorijā.

Mobilajā aplikācijā iespējams ievadīt iepriekš izveidotu ceļojuma kodu, lai sekotu izvēlētajam maršrutam savā mobilajā telefonā, atsakoties no printētām maršrutu lapām. Kodu iespējams saņemt, veidojot savu individuālu maršrutu vietnē travel.viahanseatica.info. Mobilā aplikācija strādā gan online, gan offline režīmā, neradot tūristam papildu izdevumus ceļojumā.

Aplikācija Android mobilajiem tālruņiem pieejama šeit, savukārt drīzumā tā būs pieejama arī iPhone tālruņiem, tāpēc aicinām sekot līdzi informācijai vai sazināties ar Via Hansetica komandu.

Jāpiebilst, ka mobilās aplikācijas izveidošana ir Igaunijas – Latvijas – Krievijas Pārrobežu sadarbības programmas 2007.–2013.gadam Eiropas kaimiņattiecību un partnerības instrumenta ietvaros atbalstīta.

 

Par tūrisma maršrutu “Via Hanseatica”

VIA HANSEATICA Krievijā, Igaunijā un Latvijā vijās cauri lielākām un mazākām pilsētām no pašas Sanktpēterburgas, cauri Narvai – Ivangorodai, Hanzas pilsētai Tartu, robežpilsētām Valgai – Valkai un Hanzas pilsētai Valmierai, lai visbeidzot caur Siguldu noslēgtos Rīgā. Maršruts aicina doties uz vietām, kas ir ārpus lielajām pilsētām, lai izbaudītu neskartu dabu un ļautu tūristiem piedzīvot patiesi ko interesantu. Tiek piedāvāta iespēja iepazīties ar pārsteidzoši bagātu kultūrvēsturisko mantojumu, un ceļā sastaptie vietējie iedzīvotāji izrādīs savu viesmīlību un savai valstij tik raksturīgo dzīves stilu un tradīcijas.

Plašāka informācija par tūrisma maršrutu VIA HANSEATICA pieejama Vidzemes plānošanas reģiona mājas lapā www.vidzeme.lv, kā arī www.viahanseatica.info

 

Par projektu „Via Hanseatica”

Projekts „Attālo teritoriju attīstība, izmantojot vietējos resursus pārrobežu Via Hanseatica tūrisma maršruta izstrādē” tiek īstenots Igaunijas – Latvijas – Krievijas pārrobežu sadarbības programmas 2007.–2013.gadam ietvaros. Vidzemes Plānošanas reģions ir projekta vadošais partneris, projekts tiek īstenots no 2012.gada 1.janvāra līdz 2014.gada 31.decembrim. Kopskaitā projektā darbojas 18 partneri un vairāk nekā 20 asociēti partneri – pašvaldības, dažādas nevalstiskās un tūrisma organizācijas.

Informāciju sagatavoja:
Anita Āboliņa


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi