×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-04-07
Novada skolēnus aicina pieteikties darbam vasarā

Siguldas novada pašvaldība, sadarbojoties ar novada uzņēmējiem, arī šogad īstenos jauniešu nodarbinātības projektu, kura laikā iespēja strādāt un apgūt pirmās darba prasmes būs 13 līdz 19 gadus veciem jauniešiem, kuru ģimenes atbilst kritērijiem, lai saņemtu pašvaldības sociālo palīdzību, kuri iegūst izglītību vispārājās, speciālās vai profesionālās izglītības iestādēs un kuru dzīvesvieta deklarēta Siguldas novadā. Gadījumā, ja uz visiem nodarbinātības pasākumiem nepieteiksies skolēni, kuru ģimenes atbilst kritērijiem, lai saņemtu sociālo palīdzību, brīvās vietas tiks piedāvātas pārējiem novada skolēniem pieteikšanās kārtībā.
Skolēnu pieteikšanās nodarbinātības pasākumiem vasaras brīvlaikā norisināsies no 10. līdz 30.aprīlim.

Skolēniem vecumā no 13 līdz 19 gadiem (pilni 19 gadi kalendārajā gadā), kuri vēlas strādāt, līdz 30.aprīlim Siguldas novada pašvaldībai ir jāiesniedz:

  • aizpildīta pieteikuma anketa, kuru var saņemt Siguldas novada pašvaldības Pakalpojumu centrā (Raiņa ielā 3, Siguldā), Siguldas pagasta pārvaldē (Zinātnes ielā 7, 2.stāvā, Siguldā), Allažu pagasta pārvaldē (Birzes ielā 4, Allažos), Mores pagasta pārvaldē (Siguldas ielā 11, Morē), Siguldas novada Izglītības pārvaldē (Skolas ielā 3, Siguldā) un interneta vietnē www.sigulda.lv;
  • ārsta izziņa par veselības stāvokli.

Pašvaldības izveidotā darba grupa līdz 20.maijam pieteikumu iesniegšanas secībā izvērtēs saņemto pieteikumu atbilstību noteikumiem un noteiks skolēnu darbavietu. Nodarbinātības pasākumos iesaistītie jaunieši strādās divas nedēļas vai vienu mēnesi, četras stundas dienā – 20 stundas nedēļā, saņemot atlīdzību, atbilstoši valstī noteiktajai minimālajai darba algai par faktiski nostrādāto laiku. Skolēnu darba alga tiks segta no Siguldas novada pašvaldības budžeta.

Laikā no 26. līdz 28.maijam (no plkst.15.00 līdz 18.00) Siguldas novada Jaunrades centra jauniešu iniciatīvu centrā „Mērķis” jauniešiem nepieciešams saņemt norīkojumus darbam. Tiks sniegta informācija un organizēta pieteikšanās arī braucieniem uz Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Cēsu nodaļu, lai tie, kam vēl nav nodokļu grāmatiņas, būtu iespējas tās saņemt. Aicinām sekot informācijai vietnē www.sigulda.lv.

Nodarbinātības pasākumus vasaras brīvlaikā finansēs, koordinēs un kontrolēs Siguldas novada pašvaldība. Sīkāka informācija par jauniešu nodarbinātības projektu pieejama pie Izglītības pārvaldes vadītājas vietnieces Sandras Ķirules pa tālruni 67970932, e-pastu sandra.kirule@sigulda.lv un pašvaldības mājaslapā.

Jau ziņots, ka 2013.gadā nodarbinātības projektā iesaistījās 283 skolēni, kurus nodarbināja 20 uzņēmēji, kā arī astoņas Siguldas novada pašvaldības struktūrvienības. Pašvaldība projekta īstenošanai izlietoja EUR 49149 jeb Ls 34542.

Informāciju sagatavoja:
Sandra Ķirule


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Juģis
- 2015-04-14 20:30

Kāpec šogad nevareja ! mēnesi strādat no 13 gadiem? nesaprotu?!

Pasākumi