×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-04-07
Aicina uz sarunu par garšaugiem Jūdažu Sabiedriskajā centrā

Ar siltu laiku un dabas mošanos atnācis aprīlis, un ir pienācis sarunu cikla "Atklājot nezināmo" pēdējais noslēguma pasākums. Ciklu noslēgsim ar tēmu "Garšaugi un garšvielas''.

Ceturtdien 10.aprīlī plkst.18.00 tikšanās ar Ivetu Galēju par tēmu „Garšaugi un garšvielas”. Iveta Galēja ir pazīstamā kulinārijas un gastronomijas speciāliste, žurnāliste, tulkotāja, grāmatu autore.

Tuvojās vasara, īstais garšaugu un garšvielu laiks, kad stādām, laistām, ievācam, izgaršojam un baudām zaļos augus. Visos laikos un visās kultūrās ļaudis ir likuši lietā garšaugus un garšvielas, lai uzturētu veselību, padarītu garšīgākus ēdienus un uzlabotu produktu kulinārās īpašības. Iveta Galēja pastāstīs par augu izcelsmi, ieviešanas vēsturi, tradicionālo pielietošanu dažādās zemēs, kā arī par izmantošanas iespējam mūsdienās – virtuvē, ķermeņa kopšanai un dvēseles stāvokļa uzlabošanai. Uzzināsim par garšaugu īpatnībām, audzēšanas prasībām, savstarpējo saderību un vērtīgus padomus to ievākšanai un uzglabāšanai.

Ieejas maksa – 1 eiro (Ls 0,70).

                                                                                
Informāciju sagatavoja:
Jūdažu Sabiedriskā centra vadītāja
Jeļena Ozoliņa


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi