×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-04-09
LAD sāk platību maksājumu iesniegumu pieņemšanu elektroniski

Lauku atbalsta dienests (LAD) informē, ka no 9.aprīļa, izmantojot LAD Elektronisko pieteikšanās sistēmu (EPS), ir iespējams iesniegt Platību maksājumu iesniegumu 2014.gadam. Papīra formātā iesniegumus varēs iesniegt no šā gada 14.aprīļa.

Aizpildīts platību maksājumu iesniegums LAD jāiesniedz līdz 2014.gada 15.maijam. Iesniegumi tiks pieņemti arī līdz 9.jūnijam (ieskaitot), taču piemērojot 1% atbalsta apjoma samazinājumu par katru nokavēto darba dienu pēc 15.maija.

Ar Platību maksājumu saņemšanas nosacījumiem 2014.gadam varat iepazīties sagatavotajā materiālā „Informatīvais materiāls platību maksājumu saņemšanai 2014.gadā”.

Ar pamācību, kā aizpildīt platību maksājumu iesniegumu EPS varat iepazīties LAD mājaslapā izvēlnē „Kā lietot EPS”.

Ja nepieciešams saņemt apliecinājumu par izaudzēto kultūru, ja tās tiek izmantotas biodegvielas vai bioloģiskā šķidrā kurināmā izejvielu ražošanai, atbilstību ilgtspējas kritērijiem (IK) 2014.gadā, tad IK iesniegums 2014.gadam ir jāiesniedz līdz 15.maijam tikai LAD Elektroniskajā pieteikšanās sistēmā. Tas ir izdarāms uzreiz pēc Platību maksājumu iesnieguma 2014.gadam iesniegšanas, ja tas ir iesniegts, izmantojot LAD EPS.

No šī gada 10.aprīļa līdz 2.jūnijam notiek arī iesniegumu pieņemšana dīzeļdegvielas atbrīvojumam no akcīzes nodokļa lauksaimniecības produkcijas ražotājiem.

Informāciju sagatavoja:
LAD Klientu daļa
tālrunis: 67095000


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi