×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-04-10
BK „Sigulda” cīnīsies par pusfinālu

Piektdien, 11.aprīlī, izšķirošo cīņu par iekļūšanu LBL 3.divīzijas pusfinālā aizvadīs BK „Sigulda”, kas savā laukumā uzņems SK „Carnikava”. Spēles sākums plkst.19.30, spēles norises vieta – Siguldas Sporta skolas zāle (Gāles iela 27). Uzvarētājs tiks noteikts divu spēļu summā, siguldieši spēli sāks ar piecu punktu handikapu.

Abas komandas regulāro sezonu noslēdza līdzās, ieņemot attiecīgi ceturto un piekto vietu. Tā kā siguldieši ieguva nosacītās sava laukuma priekšrocības, tad pirmā spēle notika Carnikavā. Tur mājiniekus atbalstīja ļoti kupls līdzjutēju pulks – pēc oficiālā protokola datiem, nepilni 100 skatītāji. BK „Sigulda” svinēja uzvaru ar piecu punktu pārsvaru – 78:83.

Lai iekļūtu pusfinālā, siguldiešiem ir jāuzvar divu spēļu summā. Jāatzīmē, ka aizvadītajā sezonā BK „Sigulda” ceturtdaļfinālā spēkojās ar Iecavas „Dartiju”. Toreiz pirmo spēli Siguldā mājinieki uzvarēja ar trīs punktu pārsvaru, bet otro izbraukumā zaudēja ar 16 punktu starpību. Šoreiz izdevies ir uzvarēt viesos, atliek veiksmīgi nospēlēt savu skatītāju priekšā. Savukārt „Carnikava” pērn iekļuva pusfinālā un sezonu noslēdza 4.vietā.

Abas komandas savā starpā ir tikušās piecas reizes. Pērn abas komandas uzvaras dalīja uz pusēm, šosezon divas reizes pārāki ir bijuši siguldieši, vienreiz – Carnikavas vienība. Carnikavas komandas 10.numurs Kristaps Briedis nule kā tika atzīts par līgas marta mēneša vērtīgāko spēlētāju.

BK „Sigulda” cer uz līdzjutēju atbalstu, lai pirmo reizi savā pastāvēšanas vēsturē sasniegtu pusfinālu. Informācijai līdzi var sekot arī tviterī: @bksigulda


Informāciju sagatavoja:
Raimonds Rudzāts
BK „Sigulda”


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi