×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 23. aprīlis
Šodien sveicam: Jurģis, Juris, Georgs
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-04-10
Siguldā uzzied pirmās pavasara puķes

Siguldas novadā sastādītas pirmās pavasara puķes – sīkziedu atraitnītes, jo tās ir vienīgās, kas ir izturīgākas pret nakts salnām. Ar sīkziedu atraitnītēm rotāts ir Spieķu parks un topiārijs „Gliemežvāks” pie Siguldas novada Kultūras centra. Kopumā sastādīti apmēram 4000 stādi, astoņās dažādās krāsās.

Aprīļa beigās, kad beigsies nakts salnas, pilsētas apstādījumos tiks stādītas lielziedu atraitnītes.

Pašvaldības daiļdārzniece Dita Laure aicina iedzīvotājus būt saudzīgiem un vērīgiem – nepostīt rūpīgi veidotos apstādījumus un gadījumos, ja apstādījumi tiek postīti, informēt Pašvaldības policiju pa tālruni 26160288.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Administrācija
- 2014-04-11 12:15

Labdien!
Šodien Siguldas novada pašvaldība saņēmusi satrauktus iedzīvotāju zvanus par to, ka izpostīti atraitnīšu stādījumi. Aicinām novadniekus būt vērīgiem un ziņot Pašvaldības policijai pa diennakts tālruni 26160288, ja tiek pamanītas kādas aizdomīgas darbības pašvaldības īpašumos vai sabiedriskās vietās.
Ar cieņu www.sigulda.lv administrācija

Pasākumi