×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-04-14
BK „Sigulda” sezona apraujas ceturtajā pagarinājumā

Savu otro sezonu LBL 3.divīzijā noslēdzis basketbola klubs „Sigulda”. Otro sezonu pēc kārtas nepārvarama izrādījās izslēgšanas spēļu ceturtdaļfināla fāze. Šoreiz pusfināls bija tuvu, bet Carnikavas komanda izrādījās spēcīgāka.

Atbildes spēli Siguldā mājinieki varēja sākt ar piecu punktu handikapu, ko bija izdevies iekrāt abu komandu pirmajā spēlē Carnikavā. Spēli veiksmīgāk uzsāka siguldieši, kas pāris minūšu laikā izvirzījās vadībā ar 8:0, kas divu spēļu summā nozīmēja 13 punktu pārsvaru. Tiesa, viesiem bija ļoti daudz laika, lai spēles gaitu izlīdzinātu. Tas viņiem arī izdevās – pirmo puslaiku viņi noslēdza jau ar 9 punktu pārsvaru (26:35).

Viesi savu pārsvaru turpinajā palielināt arī trešās ceturtdaļas pirmajā pusē, un vienubrīd tas sasniedza jau 15 punktu atzīmi. Tomēr mājinieki, savu skatītāju dedzīgi atbalstīti, nepadevās un metās atspēlēties. Nedaudz vairāk kā desmit sekundes pirms spēles beigām tas arī beidzot izdevās – siguldieši panāca izlīdzinājumu divu spēļu summā. Pēdējais uzbrukums pamatlaikā bija Carnikavas komandas rīcībā, taču viņi bija neprecīzi.

Sākās pagarinājumu sērija. Uzvarētājus neizdevās noskaidrot ne pirmajā, ne otrajā un pat ne trešajā pagarinājumā, kuru BK „Sigulda” noslēdza jau četru cilvēku sastāvā daudzo piezīmju dēļ. Siguldas kvartets varonīgi cīnījās arī ceturtajā pagarinājumā, taču piekāpās Carnikavas komandai. Ar rezultātu 88:97 SK „Carnikava” uzvarēja spēlē, bet ar 175:171 – divu spēļu summā. Kopējais dueļa ilgums – apaļas 100 minūtes!

Līdz ar to BK „Sigulda” ir noslēdzis savu otro sezonu LBL 3.divīzijas turnīrā. Progress, salīdzinot ar iepriekšējo, ir. Klubs saka paldies visiem tā atbalstītājiem. Uz tikšanos nākamsezon!

Informāciju sagatavoja:
Raimonds Rudzāts
BK „Sigulda”


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi