×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-04-14
Jaunie basketbolisti Limbažos

Limbažu un Salacgrīvas novadu sporta skola 12.aprīlī rīkoja turnīru pašiem mazākajiem basketbolistiem - U-9 un U-10 vecuma grupām. Piedalījās komandas no Bauskas, VEF/Ķekavas, Siguldas un Limbažiem.

Turnīrā bija ne tikai jāspēlē 4x5 min. ar katru pretinieku (kopā trīs spēles), bet starp spēlēm notika arī stafešu sacensības, kurās bija jārāda prasme basketbola elementu izpildē.

Siguldas Sporta skolu šajās sacensībās pārstāvēja Basketbola nodaļas jaunāko grupu audzēkņi. U-9 vecuma grupā spēlēja treneres Leldes Bērziņas audzēkņi, pamatā 2006.g.d.z zēni, kuriem šis bija pirmais turnīrs viņu basketbola gaitās, bet U-10 grupā - treneres Agnijas Labrences 2005. un 2004.g.dz. zēni. Lai arī siguldiešiem neizdevās izcīnīt kādu uzvaru, zēniem bija iespēja izjust sacensību atmosfēru, pārbaudīt, kas apgūts vai nav apgūts treniņos, saprast basketbola spēles būtību. Turnīra noslēgumā katrs basketbolists saņēma turnīra piemiņas medaļu.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi