×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-04-16
Bērnudārzā „Saulīte” ciemojas deju kolektīvs no Berģiem

16.aprīlī bērnudārzā „Saulīte” notika sadraudzības pasākumus, kurā piedalījās Berģu Mūzikas un mākslas pamatskolas pirmsskolas deju kolektīvs (deju skolotāja Gabija Bīriņa) no Upesciema un bērnudārza „Saulītes” deju pulciņa sagatavošanas grupu dejotāji (skolotāja Sarmīte Skrastiņa).

„Saulītes” dejotāji ciemiņiem par prieku nodejoja divas dejas - „Pelēni”, mūzikas autors Ā.Ziemelis, teksts D.Dreika un „Incīti, runcīti, pirksim vīzītes”, latv.t.dz., I.Reiznieces apdarē.

Viesi iepriecināja mājiniekus ar dejām: „Sešas peles miegu vilka”, I.Mistres horeogrāfija, tautas mūzika M.Krūmiņa apdarē un „Vēderiņš burkšķ”, L.Jansones horeogrāfija, I.Ulmaņa un A. Voitišķa mūzika. Berģu mazie dejotāji 11.aprīlī veiksmīgi startēja arī Garkalnes un Siguldas novada deju skatē, iegūstot I pakāpi.

Mūzikas skolotāja Anita Ozola-Ozoliņa aicināja savus audzēkņus nodziedāt D.Rijnieka dziesmu „Siguldiņa” un I.Lipskas dziesmu „Puteklīši”. Pasākumā jautru noskaņu radīja arī divi tēli – darbīgais Zaķis un prātīgais Lācis, kopā ar bērniem dziedot un dejojot. Sadraudzības pasākuma dalībnieki saņēma no Lāča un Zaķa garšīgas balviņas., bet noslēgumā visi kopā nodziedāja I.Kraševskas dziesmu „Bučiņas”.

Sirsnīgs paldies skolotājām Sarmītei Skrastiņai un Anitai Ozolai-Ozoliņai par sadraudzības pasākuma organizēšanu un vadīšanu.

Informāciju sagatavoja:
Sandra Vaicekauska,
PII „Saulīte” vadītājas vietniece izglītības jomā


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi