×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-04-22
Laurenču sākumskolas skolēnu zīmējumu izsolē savāc 1300 eiro

Laurenču sākumskolas skolēnu rīkotajā zīmējumu izsolē, kas notika ceturtdien 17.aprīlī, savākti ziedojumi vairāk nekā 1300 eiro apjomā. Iegūtā summa tiks izlietota “Lego” robotu iegādei.

Pasākumā kopumā tika pārdoti gandrīz 60 zīmējumi, kuri tapuši mākslinieču Zinaīdas Ceskes un Vitas Vīksnas vadībā. “Esam priecīgi, ka mums ir talantīgi bērni un esam gandarīti par paveikto. Tagad skolēniem būs iespēja attīstīt programmēšanas prasmes ar Lego Mindstorm robotu palīdzību. Tāpat priecājos par pasākuma pozitīvo gaisotni, ceram, ka šī kļūs par Laurenču skolas tradīciju,” saka Laurenču sākumskolas direktore Sanita Ungura.

Izsoles starplaikos ar muzikāliem priekšnesumiem uzstājās gan pirmo klašu koris, gan arī perkusionisti un blokflautu grupa. Pasākumu vadīja TV3 raidījuma “Bez Tabu” žurnālists un šovmenis Ēriks Palkavnieks, kurš ar savu atraktivitāti, spēja ne tikai lieliski veikt izsoles vadītāja pienākumus, bet arī interesanti pastāstīja par katru mākslas darbu.

Katra zīmējuma sākumcena bija 10 eiro, dārgākais mākslas darbs tika pārdots par 50 eiro.

Laurenču sākumskola pirmo reizi durvis saviem skolēniem vēra 2013.gada 1.septembrī. Kopumā tajā mācās 131 skolēns, kuri papildu valsts noteiktajai sākumizglītības programmai mācās arī angļu valodu un informātiku no 1.klases, kā arī apgūst mākslu, dabas zinības, sportu un muzicēšanu interešu izglītības nodarbībās.


Informāciju sagatavoja:
Rūta Grikmane


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi