×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-04-24
Skolēni piedalās policijas rīkotajās sacensībās

23.aprīlī četrpadsmit Siguldas 1.pamatskolas 6.klašu skolēni devās uz Lēdurgu, lai piedalītos Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Siguldas iecirkņa rīkoto sacensību „Roku rokā” pēdējā posmā, kurā Siguldas 1.pamatskolas komanda ieguva 2.vietu, bet kopvērtējumā – 3.vietu.

Līdzīgi kā iepriekšējos posmos Inčukalnā, Siguldā un Sējā arī šajās sacensībās skolēniem bija jāparāda savas spējas dažādās sportiskās aktivitātēs, piemēram, tautas bumbā un stafetē, kā arī jāveic uzdevumi, saistīti ar policijas ikdienas darbu, – šoreiz bija jābūt precīziem, šaujot pa stendu, un rūpīgiem, noņemot pirkstu nospiedumus.

Pēc sacensībām skolēni varēja vērot policijas darbinieku paraugdemonstrējumus.

Piedalīšanās sacensībās skolēniem ļāva gan uzzināt daudz jauna par dažādām tēmām, saistītām ar veselīgu dzīvesveidu, gan sportot, gan iepazīt policijas darbu.

Paldies skolēniem par izturību un sacensību organizatoriem par vērtīgo pasākumu! Paldies Siguldas novada pašvaldībai par transporta nodrošināšanu!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi