×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 18. aprīlis
Šodien sveicam: Laura, Jadviga
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-04-26
Allažniece saņem Latvijas Literatūras gada balvu

Mūzikas namā „Daile" 24.aprīlī tika pasniegtas Latvijas Literatūras gada balvas (LALIGABA) 2013.gada literāri augstvērtīgāko darbu autoriem. Dzejas kategorijā balvu izpelnījās Marts Pujāts, prozā - Māra Zālīte, bet par labāko debiju atzīta Jāņa Joņeva grāmata „Jelgava 84". Joņevs tika sumināts arī ar vairākām specbalvām.

Nominācijā „Labākais Latvijas autora darbs bērniem” par balsojuma līderi kļuva allažnieces Luīzes Pastores grāmata „Maskačkas stāsts”.


2013.gadā izdevniecībā „Neputns” klajā nākusi Luīzes Pastores un mākslinieka Reiņa Pētersona jaunākā bērnu grāmata „Maskačkas stāsts”.

Luīzes Pastores jaunākā grāmata bērniem ir stāsts par laupītāju leģendām apvīto Latgales priekšpilsētu jeb tautā dēvēto Maskačku. Grāmatā „Maskačkas stāsts” izstāstīti Maskačkas bērnu un klaiņojošu suņu piedzīvojumi, glābjot savu rajonu no pārvēršanās par tādu pašu betona kluci bez dvēseles kā desmitiem citu vietu šajā pilsētā. Grāmata būs aizraujoša vasaras brīvlaika lasāmviela skolēniem.
Luīze Pastore ir divu bērnu grāmatu autore – „Stāsts par Pakaļasti tiem, kas vēl aug” (2009) un „Petra un Sniegpārslu meistars” (2012). Luīzes Pastores grāmata " Petra un Sniegpārslu meistars” (2012) tapa uz Ziemas festivālu Siguldā un izdota ar Siguldas novada Domes atbalstu.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi