×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-04-30
„Alternatīvais flīģelis” – šogad atšķirīgs

Maija beigās Siguldā tradicionāli tiek organizēts mūsdienu mākslas projekts „Alternatīvais flīģelis”, kas paplašina robežas mākslas procesu uztverei. Šogad programmā tiek piedāvāti divi dažādi koncerti: klasikas koncerts un moderns audiovizuāls priekšnesums.

30.maijā plkst.19.00 „Alternatīvais flīģelis” aicina uz mūzikas un videomākslu no pasaules kino klasikas zelta fonda līdz jaunākajām mūsdienu audiovizuālajām tehnoloģijām, ko būs iespēja redzēt programmā „Starp kino un koncertu”.

Tajā varēs baudīt pazīstamu mūziku no kino, kuru droši varam saukt par zelta melodijām. Koncertā skanēs mūzika no kinofilmām „Amēlija”, „Briljantu roka”, „Šindlera saraksts”, „Neiespējamā misija”, „Titāniks”, „Kabarē”, arī melodijas no tādām latviešu kinofilmām kā „Ilgais ceļš kāpās”, „Vajadzīga soliste” un citām, kas mīsies ar filmu fragmentiem no pasaules kino klasikas zelta fonda: „Krusttēvs”, „Īstvikas raganas”, „Pianists”, „Leģenda par pianistu”, „Anna Kareņina”, „Tango”, „Sātana advokāts” un citas.

Koncertā piedalīsies dziedātāja Baiba Berķe (LNO), LNSO mākslinieki Indulis Cintiņš (vijole), Viktors Veļičko (elektriskais kontrabass), kā arī starptautisko konkursu laureāte Jūlija Skipore (akordeons). Programmu vadīs muzikoloģe Karina Bērziņa. Ieejas maksa – EUR 8–10 (Ls 5,62–7,03), ar Siguldas novada ID karti – par EUR 1 lētāk.

Savukārt plkst.20.30 uz koncertu aicina audiovizuālā apvienība „▼OID” (lasīt kā „void”), kas ir konceptuāla audiovizuāla apvienība, kuras priekšnesumu pamatā ir analogi sintezēta skaņa un videosignāla atbildes cilpas manipulācija. Rezultāts ne vienmēr ir paredzams, tāpēc katrs priekšnesums ir vienreizējs un neatkārtojams.

Piedalās: Reinis Naļivaiko (skaņa), Artūrs Kalvāns un Eltons Kūns (video). Ieeja – bez maksas.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi