×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-05-08
Sporta skolas U-13 grupas basketbolisti izcīna tiesības startēt LJBL 1.divīzijā

No 2. līdz 3.maijam Liepājā notika Latvijas Jaunatnes basketbola līgas čempionāta finālturnīrs Colgate U13 grupā (2001.dzimšanas gads). Astoņas komandas, kuras sezonas laikā trijos posmos sasniedza labākos rezultātus cīnījās par Latvijas jaunatnes čempionu titulu un medaļām. Savukārt 9.-16.vietas ieguvēji cīnījās par četrām ceļazīmēm uz U14 grupas 1.divīzijas turnīru 2014./2015.gada sezonā.

Siguldas Sporta skolas puišu komanda pēc triju posmu cīņām ierindojās 10.vietā turnīra kopvērtējumā, tāpēc Liepājā cīnījās 9.-16.vietas ieguvēju grupā par iespēju nākamajā sezonā spēlēt LJBL 1.divīzijā.


Siguldas Sporta skolas komanda, kas dažādu iemeslu dēļ uz finālturnīru devās novājinātā sastāvā, Liepājā spēja uzvarēt visus savus pretiniekus, izcīnot kopvērtējuma tabulā 9.vietu un automātiski arī ceļazīmi uz 1.divīziju. Pret Liepāju uzvara ar 41:37, pret Krāslavu 61:44, pret BJBS "Rīga/DSN 2" 41:30, pret Ķeizarmežs/Sarkandaugava 55:44.

Apsveicam puišus un viņu treneri Agniju Labrenci ar šo panākumu, uz kuru mērķtiecīgi tika iets visu sezonu. Jau trešo gadu pēc kārtas Siguldas Sporta skolas puišu komandas iekļūst LJBL 1.divīzijas U-14 grupā, kas liecina par pareizi virzītu un profesionālu treneru darbu. Iepriekšējos divus gadus tas izdevās trenerim Ēvaldam Tukišam ar 1999.g.dz. un 2000.g.dz. puišu komandām.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi