×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-05-08
Svētdien Siguldā – Latvijas kausa izcīņa regbijā 7

Svētdien, 11.maijā, plkst.11.00 „Depo” laukumā, Siguldā, risināsies Latvijas kausa izcīņa regbijā 7, kurā piedalīsies arī regbija kluba „Sigulda” komanda.

Latvijas kausa izcīņa regbijā 7 ir vienas no tradicionālajām sezonas sacensībām, kas tiek aizvadītas vienā turnīrā un notiek sezonas sākumā pirms Latvijas čempionāta. Turnīrā būs pārstāvēti visi vadošie Latvijas klubi, kuros tiek spēlēts regbijs 7.

Pagājušajā gadā Siguldā iegūto kausu centīsies nosargāt RK ''Miesnieki'' komanda. Toreiz finālā ''Re-Fort Miesnieki'' ar 24:10 uzvarēja ''Autowelt/Livonia''. Sacensības svētdien sola intriģējošu cīņu starp šīm komandām, jo vēlāk vasarā RFC ''Livonia'' pirmā komanda uzvarēja visos trīs posmos Latvijas čempionātā un pārliecinoši ieguva zelta medaļas.

Abām komandām Latvijas kausa izcīņa būs pēdējā pārbaude pirms starta lielā starptautiskā turnīrā Amsterdamā, kas notiks nākamās nedēļas nogalē. Daudzi tajās spēlējošie ir arī Latvijas izlases kandidāti. Savukārt izlasei svarīgākās sacensības būs 14. un 15.jūnijā notiekošais Eiropas čempionāts A divīzijā Lietuvā.

Pieteikumu pieņemšana Latvijas kausa izcīņas sacensībām regbijā 7 vēl turpinās, taču bez jau pieminētajiem pērnā gada finālistiem un mājinieku komandas - RK ''Sigulda'', kuru vada Latvijas izlases spēlētājs Mikus Ozols, savu dalību apstiprinājuši arī RK „1964”, „Beverīna/Fēnikss”, „Vikingi”, LLU, LMT „Eži”, LSPA un RK „Jūrmala”.

Informāciju sagatavoja:
Mikus Ozols


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi