×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-05-09
Notiks 1.posms “999 Tūre” golfa turnīru seriālā

Trešo gadu pēc kārtas notiks Reiņa trases golfa turnīru seriāls “999 Tūre” - 9 atbalstītāji, 9 bedrītes, 9 posmi. Pirmais golfa seriāla “Neste Oil” posms notiks 11.maijā plkst.10.00. Katra posma kopējais balvu fonds ir 1500 eiro no turnīra atbalstītājiem.

“999 Tūres” turnīru seriāli ir populāri golfa spēlētāju vidū pagājušo gadu katrā posmā piedalījās maksimālais spēlētāju skaits. Katra posma galvenais atbalstītājs dalībniekiem nodrošina balvas 1500 eiro apmērā, kuras tiek izspēlētas 4 grupās dāmu un kungu ieskaitēs, katrā pa divām handikapu grupām. Tuvākā sitiena izspēlētājs 9. vai 18.bedrītē saņem īpašu balvu katrā turnīra seriāla posmā. Arī šogad “999 Tūre” atbalstītājs "Møller Auto" Lidosta piedāvā izaicinājumu golferiem un īpašu balvu savā posmā par “hole in one” jeb iesistu bumbiņu pirmajā sitienu - VW automašīnu.

Reiņa trases “999 Tūres” turnīru seriālu atbalsta “Neste Oil”, “Cēsu alus”, “VentEko”, “Møller Auto Lidosta”, “John Deere” izplatītājs „Dojus Latvija” un sadarbības partneri.

Reiņa trasē sezonas laikā norisināsies vairāki turnīri, katrs no tiem ir piemērots dažādu līmeņu spēlētājiem. “Zaļās kartes treniņturnīros” savas prasmes varēs pilnveidot spēlētāji, kuri nesen uzsākuši golfa spēli, “Open turnīrā”, savu meistarību slīpēs jau pieredzējušāki spēlētāji, savukārt vispieredzējušākie spēlētāji sacentīsies “999 Tūres” turnīros.

Vislatvijas Golfa dienas ietvaros, 10. maijā, Reiņa trases golfa laukumā treneri bez maksas visus interesentus iepazīstinās ar spēles pamatelementiem, kā arī būs iespēja pašam spert pirmos soļus uz laukuma un uzspēlēt golfu. Apmācības notiks visas dienas garumā no plkst.10.00 līdz 20.00. Dalība iepriekš ir jāpiesaka, aizpildot pieteikumu Latvijas Golfa federācijas mājaslapā.
Reiņa trases golfa laukums un treniņlaukums atvērts katru dienu no plkst.9.00  līdz 20.00. Papildu informācija par turnīriem pa tālr. +371 29272255 vai pa e-pastu administracija@reinatrase.lv.

Turnīru kalendāri, nolikumi un citi golfa jaunumi pieejami mājas lapā www.reinatrase.lv.

Informāciju sagatavoja:
Pēteris Kalniņš
„Reiņa trase” mārketinga vadītājs


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi