×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-05-12
Iedzīvotāji novērtē pašvaldības pakalpojumu pieejamību sestdienās un iespēju saņemt juridiskās konsultācijas

Siguldas novada pašvaldības Klientu apkalpošanas nodaļas vadītāja informē, ka iedzīvotāji aktīvi izmanto iespēju saņemt pašvaldības pakalpojumus sestdienās. Par to liecina pieaugošais apmeklētāju skaits un saņemtās pozitīvās atsauksmes. Jau ziņots, ka no 2014.gada janvāra, sestdienās no plkst.9.00 – 12.00, iedzīvotāji pašvaldības Pakalpojumu centrā var saņemt aktuālo informāciju, deklarēt dzīvesvietu, saņemt ID kartes, iesniegt iesniegumus, kā arī veikt maksājumus.

„Kopš janvāra iespēju saņemt pašvaldības pakalpojumus sestdienās ir izmantojuši vairāk nekā 100 novadnieki. Šo iespēju īpaši ir novērtējuši tie iedzīvotāji, kuri savas darba dienas pavada ārpus novada robežām, bet Siguldā atgriežas vēlu vakaros. Tuvākajā laikā plānojam uzlabot procedūras, kas atvieglos iedzīvotājiem iespēju saņemt pašvaldības pakalpojumus, kā arī vienādos pakalpojumu sniegšanas sistēmas dažādās pašvaldības administrācijās. Tāpat drīzumā tiks aktualizēts pašvaldības klientu apkalpošanas standarts, lai katrs pašvaldības klients tiktu apkalpots ātri, kvalitatīvi un profesionāli”, skaidro Klientu apkalpošanas nodaļas vadītāja Sanita Zviedre.

Iedzīvotāji novērtējuši arī iespēju saņemt bezmaksas juridiskās konsultācijas jautājumos, kas saistīti ar pašvaldības funkcijām. Tās, iepriekš piesakoties pa bezmaksas tālruni 80000388, pieejamas pirmdienās no plkst.16.00 – 18.00.

Pakalpojumu centra darbalaiks:
Pirmdienās no plkst.8.00 līdz 18.00;
Otrdienās no plkst.8.00 līdz 17.00;
Trešdienās no plkst.8.00 līdz 17.00;
Ceturtdienās no plkst.8.00 līdz 18.00;
Piektdienās no plkst.8.00 līdz 17.00;
Sestdienās no plkst.9.00 līdz 12.00.

Iedzīvotāji saziņai ar pašvaldību aktīvi izmanto arī bezmaksas informatīvo tālruni 80000388, tālruņa automātisko atbildētāju, e-pastu: pakapojumucentrs@sigulda.lv, kā arī sociālos tīklus.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi