×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-05-12
Jauno Jātnieku skola aicina uz pirmajām sezonas sacensībām

Jauno Jātnieku skola aicina uz pirmajām sezonas sacensībām „Pavasaris 2014”. Sacensības notiks 24.maijā Inčukalna novada „Zustrenēs” visas dienas garumā, būs iespējams vērot gan kā sacenšas bērni poniju konkurencē, gan augsta līmeņa sportisti no visas Latvijas. Darbosies atrakcijas bērniem un kafejnīca, kā arī varēs pavizināties ar zirgu vai poniju.

Sacensības „Pavasaris 2014”, kas ir arī pirmais Jauno Jātnieku skolas turnīra posms, būs ļoti aizraujošas, jo zirgi pēc ziemas ir enerģijas pilni un gatavi parādīt visu, ko spēj. Tāpat tās būs pirmās sacensības daudziem jaunajiem jātniekiem un mazākais sacensību dalībnieks, kurš pārstāvēs Jauno Jātnieku skolu poniju konkurencē ir tikai 4 gadus vecs. Arī šī gada balvu fonds paredzēts bagātīgs un interesants – jātnieki cīnīsies ne tikai par vērtīgām dāvanām, bet arī par iespaidīgām naudas summām turnīra kopvērtējumā. Vispatīkamāko balvu būs iespēja izcīnīt jātniekam līdz 16 gadiem poniju konkurencē – turnīra finālā uzvarētājs saņems balvā ceļojumu uz Berlīni, pateicoties tūrisma aģentūrai „Vanilla Travel”.

Pasākumā ieeja ir bez maksas un visi tiek aicināti sacensības apmeklēt ar ģimenēm un ņemt līdzi arī savus četrkājainos draugus – suņus, ar nosacījumu, ka tie ir pie saites. Kā visos Jauno Jātnieku skolas pasākumos, arī „Pavasarī 2014”, tiek garantēts interesants saturs skatītājiem, veselīgs sacensību gars jātniekiem un lieliska atmosfēra!

Plašāka informācija: www.latvianhorses.lv


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi