×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-05-12
RK „Sigulda” piedalās Latvijas kausa izcīņā

Aizvadītajā svētdienā Siguldas DEPO laukumā norisinājās Latvijas kausa izcīņa regbijā 7. Starp dalībniekiem bija arī mājinieku komanda – regbija klubs „Sigulda”.

Siguldiešiem šis bija jau otrais turnīrs šosezon. Sezona tika sākta ar dalību tradicionālajā Arnolda Spādes turnīrā. Tur RK „Sigulda” regbisti izcīnīja sesto vietu, kas bija par vienu vietu augstāks sasniegums nekā pērn.

Latvijas kausa izcīņā RK „Sigulda” komandu pastiprināja daži „Beverīna/Fēnikss” spēlētāji. Apakšgrupas spēlēs nācās atzīt Latvijas čempionu un šā gada kausa ieguvēju „Huracan/Livonia” pārspēku (0:46), kā arī piekāpties „Beverīna/Fēnikss” ar 0:41.

Spēlēs par 8. – 10.vietu siguldiešu pretinieki bija „Miesnieki/Juniors” un RK „Vikingi” no Grobiņas. Spēlē pret RK „Miesnieki” otro komandu, siguldieši izrādīja cienījamu pretestību, taču tomēr piedzīvoja zaudējumu – 7:19. Savukārt cīņā par 9.vietu ļoti dramatiskā spēlē izdevās pieveikt vikingus (14:12), reabilitējoties par sāpīgo zaudējumu Spādes kausā (14:19). Toreiz spēles cena bija pusfināls. Jāatzīmē, ka arī pērn siguldieši piedalījās Latvijas kausa izcīņā, taču pie uzvarām netika, paliekot 11.vietā. Tātad gada laikā ir sperts solis uz priekšu.

Latvijas kausā siguldieši galvenokārt piedalījās pieredzes gūšanas nolūkos. Arī šosezon galvenās sacensības būs 1.līgas čempionāts regbijā 7, kur būs iespēja spēkoties ar citiem jaunajiem regbija klubiem, kas uz regbija kartes parādījušies dažu pēdējo gadu laikā. Pirmais 1.līgas čempionāta posms paredzēts 25.maijā Misā. Pērn RK „Sigulda” sezonas kopvērtējumā ieņēma otro vietu.

RK „Sigulda” gaitām var sekot sociālajos tīklos: facebook.com/RkSigulda; twitter.com/RKSigulda; draugiem.lv/rksigulda.

RK „Sigulda” treneris Mikus Ozols: „Prieks par kārtējo regbija pasākumu Siguldā un liels paldies visām komandām, kas ieradās un piedalījās cīņā par kausu! Ļoti patika Siguldas puišu centība, cīņasspars un vienotība gan laukumā, gan ārpus tā. Jāsaka arī liels paldies regbija klubam „Fēnikss”, ar ko šajā sezonā mums ir ļoti laba sadarbība. Aicinu visus uz spēli 24.maijā Depo laukumā, kur RK „Sigulda” un RK „Fēnikss” apvienotā komanda aizvadīs spēli ar Londonas klubu „Welwyn”.


Informāciju sagatavoja:
RK „Sigulda”


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi