×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-05-14
Informācija par Eiropas Parlamenta vēlēšanu iecirkņiem Siguldas novadā

Pirmdien, 19.maijā, visā Latvijā darbu sāk Eiropas Parlamenta vēlēšanu iecirkņi. Līdz vēlēšanām tajos var iepazīties ar deputātu kandidātu sarakstiem, priekšvēlēšanu programmām, ziņām par kandidātiem un balsošanas kārtību, kā arī pieteikt balsošanu dzīvesvietā tiem vēlētājiem, kuri veselības dēļ nevarēs nobalsot vēlēšanu iecirknī.

Pirmdien, 19.maijā, vēlēšanu iecirkņi apmeklētājiem būs atvērti no plkst.16.00 līdz 20.00, bet otrdien, 20.maijā, - no plkst.9.00 līdz 13.00.

No trešdienas, 21.maija, līdz piektdienai, 23.maijam, dažas stundas dienā vēlēšanu iecirkņos būs iespējams nobalsot iepriekš. Šo iespēju var izmantot jebkurš vēlētājs, kurš kādu iemeslu dēļ nevarēs nobalsot vēlēšanu dienā, 24.maijā. Tāpat kā vēlēšanu dienā, arī iepriekšējās balsošanas dienās balsot jādodas uz to vēlēšanu iecirkni, kurā vēlētājs reģistrēts. Citā iecirknī nobalsot nevarēs.

Iepriekšējās balsošanas dienās vēlēšanu iecirkņi strādās – trešdien, 21.maijā, no plkst.17.00 līdz 20.00, ceturtdien, 22.maijā, no plkst.9.00 līdz 12.00, piektdien, 23.maijā, no plkst.10.00 līdz 16.00.

Arī balsošana dzīvesvietā vēlētājiem, kuriem tāda nepieciešama veselības stāvokļa dēļ, jāpiesaka iecirknī, kurā vēlētājs reģistrēts. Šo iespēju vēlētāji var izmantot, ja vēlēšanu dienā atradīsies adresē, kas sasniedzama attiecīgajam vēlēšanu iecirknim. Pieteikt balsošanu vēlētāja iecirknī drīkst jebkura vēlētāja uzticības persona.

Siguldas novada Vēlēšanu komisija informē, ka Siguldas novadā pieejami seši vēlēšanu iecirkņi:

1. Nr.770 - Siguldas novada Kultūras centrā, Pils ielā 10, Siguldā;

2. Nr.771 - Siguldas novada Kultūras centrā, Pils ielā 10, Siguldā;

3. Nr.772 – Siguldas 1.pamatskolā, Pulkveža Brieža ielā 105, Siguldā;

4. Nr.773 – Siguldas pagasta Kultūras namā, Zinātnes ielā 7, Siguldas pagastā;

4. Nr.774 – Mores pagasta pārvaldē, Siguldas ielā 11, Mores pagastā;

5. Nr.776 – Allažu pagasta pārvaldē, Birzes ielā 4, Allažu pagastā.

Siguldas novada vēlēšanu komisija informē, ka vēlētājiem dodoties vēlēt, ieteicams ņemt līdzi arī paziņojumu par to vēlēšanu iecirkni, kuram vēlētājs ir piesaistīts. Ziņojums nav balsošanas dokuments, tam ir tikai informatīva nozīme. Ja paziņojumu neesat saņēmis vai tas nozaudēts, tiesības vēlēt saglabājas. Tomēr to uzrādot pie ieejas iecirknī, vēlētājs neveido rindu pie ieejas un nekavē citus vēlēt gribētājus.

Saskaņā ar CVK sniegto informāciju, noskaidrot, kurā iecirknī jābalso Eiropas Parlamenta vēlēšanās, vēlētāji var šā gada martā pa pastu izsūtītajos paziņojumos, Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldes tīmekļa vietnē www.pmlp.gov.lv, Centrālās vēlēšanu komisijas tīmekļa vietnē www.cvk.lv vai zvanot uz Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) uzziņu tālruni 67049999.

 

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi