×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-05-14
A2 stafete orientēšanās sportā Silciema mežā

Šajās brīvdienās, 18.maijā, Siguldas novadā, Silciema mežā, notiks A2 stafetes sacensības orientēšanās sportā, kas ir arī Latvijas stafešu kausa 2.posms. Tradicionāli sacensības pulcē aptuveni 90 komandas no visas Latvijas. Šīs sacensības ir kā labs treniņš komandām, gatavojoties pasaules lielākajām orientēšanās sacensībām “Jukola”, kuras notiek Somijā un piedālās vairāk nekā 1500 komandas (katrā komandā septiņi sportisti!).

Sacensību centrs Allažu pagasta „Stiķenos”, orientierista un gaisa pilota Gunāra Dukštes māju tuvumā. Sacensībām ir sagatavota jauna karte, kas nākotnē noderēs Siguldas jauno orientieristu treniņiem. Sacensību sākums plkst.12.00 ar kopējo startu visām komandām. Reģistrācija sacensībām notiek biedrības A2 mājaslapā.

Jau kā tradīcija ir kļuvis, ka katrs sacensību dalībnieks pēc finiša tiek cienāts ar gardu auzu pārslu putru un ievārījumu. A2 stafetes rīko Latvijas Orientēšanās federācija sadarbībā ar biedrību A2.

Informāciju sagatavoja:
Jānis Lazdāns,
sacensību galvenais tiesnesis


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi