×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-05-19
Šonedēļ siguldieši svinēs ID karšu trīs gadu jubileju

Piektdien, 30.maijā, Siguldas novada iedzīvotāji, ID karšu īpašnieki, tiek aicināti uz aizraujošu pasākumu – ID karšu trīs gadu jubilejas nakti “S!guldieši svin!”.
 

ID karšu jubileja tiks atklāta plkst.18.00, Siguldas dzelzceļa stacijas laukumā. Līdz pat plkst.22.00 ikviens ID kartes īpašnieks varēs piedalīties aktivitātē, kuras laikā būs jāveic „Mazais aplis”, kas piemērots ģimenēm un mazajiem siguldiešiem, vai „Lielais aplis”, sakrājot zīmodziņus pie ID karšu programmas partneriem. Pasākuma laikā varēs saņemt īpašus ID karšu jubilejas nakts piedāvājumus pie novada uzņēmējiem.
 
Visu vakaru dzelzceļa stacijas laukumā apmeklētāji varēs iesaistīties Egona Reitera (Radio 7) vadītajā atraktīvajā pasākuma programmā, kurā DJ lomās iejutīsies tādi pazīstami siguldieši kā skeletonisti brāļi Dukuri,  „Vizbulītes” ilggadējā vadītāja Daina Štāla, Gaujas Nacionālā parka leģendārais inspektors Māris Mitrevics, Mores briežu dārza īpašnieks Dainis Paeglītis un citi. Pasākuma laikā būs unikāla iespēja noklausīties viņu izvēlētas mīļākās dziesmas, kā arī veltījumu siguldiešiem.

No plkst.21.30 dzelzceļa stacijas laukumā ar īpašu programmu viesosies koncertzāle „Baltais flīģelis” ar „Alternatīvā flīģeļa” programmu, piedāvājot „Oxford Street Drummer” programmu, kurā muzicēs Oded Kafri (Lielbritānija).
 
Plkst.23.00 noslēgsies zīmodziņu vākšanas spēle. Spēles dalībnieki, kas aizpildītās anketas būs nodevuši pasākuma organizatoriem, piedalīsies izlozē, kurā “Mazā apļa” dalībnieki varēs laimēt lidojumu ar gaisa balonu, savukārt “Lielā apļa” dalībnieki iegūs ceļojumu visai ģimenei uz Legolandi Dānijā. Izlozes “Mazā apļa” uzvarētājiem notiks plkst.22.30, savukārt “Lielā apļa” uzvarētājus noteiks ap plkst.23.10.

Ap plkst.22.50 tiks apbalvoti akcijas „S!guldiešu mīlētākie uzņēmumi 2014” uzvarētāji. Šajā akcijā kopš 15.maija var piedalīties ikviens siguldietis, kurš veic pirkumu pie ID karšu programmas sadarbības partneriem, par to saņemot balsošanas žetonu. Ar balsošanas žetonu katru dienu no plkst.9.00 līdz 19.00 iedzīvotāji aicināti nākt uz Siguldas novada Tūrisma informācijas centru, lai nobalsotu par savu iecienītāko uzņēmumu. Balsošanas žetoni tiks pieņemti līdz 30.maija plkst.21.00.

Plkst.23.20 jubilejas nakts programmu turpinās „Alternatīvais flīģelis” ar grupu “Laime pilnīga”, savukārt no 24.00 dzelzceļa stacijas laukumā notiks Silent Disco  ballīte, kurā ikviens tiek aicināts ierasties ar savām mūzikas atskaņotāju austiņām un tālruni, kuram ir FM uztvērējs vai iespēja pieslēgties internetam, un ļauties mūzikas ritmiem. Šīs ballītes priekšrocība ir trokšņa novēršana nakts laikā pilsētas centrā, jo mūziku apmeklētājs dzird tikai savās mūzikas atskaņotāju austiņās.

Pasākuma laikā pilsētas teritorijā kursēs bezmaksas autobuss „S!GULDIEŠI BRAUC”.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Rita
- 2014-05-21 10:34

Vai arī bez ID varēs piedalīties aktivitātē Mazais aplis vai Lielais aplis?

Atbilde: Rita
Administrācija
- 2014-05-21 10:58

Labdien, Rita!
Siguldas novada ID karšu trīs gadu jubilejas aktivitātēs 30.maijā varēs piedalīties ikviens interesents, tomēr izlozē par balvām "Mazajā aplī" un "Lielajā aplī" varēs piedalīties tikai Siguldas ID karšu īpašnieku aizpildītās anketas.
Ar cieņu www.sigulda.lv administrācija

Pasākumi