×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 20. aprīlis
Šodien sveicam: Mirta, Ziedīte
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-05-20
Novada svētku kulminācija - ekspedīcija “Savu medaļu kaldinot!”

Siguldas novada svētkos, 31.maijā, kā ierasts siguldieši dosies krāšņā svētku gājienā no Siguldas dzelzceļa stacijas līdz Livonijas ordeņa Siguldas pilij, kur no plkst.21.00 pilsdrupu estrādē norisināsies svētku kulminācijas pasākums “Lidojumā. Check in”.
 
Siguldas novada svētki ir impulss, kas dod cilvēkam iedvesmu ļauties un darīt. Impulss, kurš aicina cilvēkus uzdrīkstēties un sasniegt daudz vairāk. “Tikai laimīgs un iekšēji brīvs cilvēks spēj pacelties pāri horizontam, izplest savus varēšanas spārnus un radīt! Sigulda dāvā savējiem iedvesmas, iespēju un uzvaru spārnus. Ir tikai jānotic sev, jānomet nedrošības un baiļu bruņas, jāatver sevi pasaulei – un jāļaujas lidojumam! Pie mums lido ne tikai sapņi, domas, putni, kamenes, laiks un lidmašīnas. Šajā skaistākajā vietā uz zemes iespēja lidot tiek dota arī mums – Siguldas novadam piederīgajiem”, uz īpašo svētku notikumu aicina pasākuma organizatori.
 
Šis būs īpašais svētku nakts lidojums – ar dažādu stilu DJ, VJ (Veejay), kā arī Radio7 muzikālajām un video mappinga performancēm. Ar Siguldas novada Domes priekšsēdētāja Uģa Mitrevica iedvesmas sveicienu svētkos, pūtēju orķestra “Sudrabskaņa” uzvaras defilē, interaktīvām terasēm kopā ar Jauniešu iniciatīvu centru “Mērķis”, z/s “Ķikši” un SIA “Siguldas minerālūdens”. Ar svētku prieka mērīšanu, neaizmirstamu “Aerodium” lidotāju šovu un protams – himnu “Zied ievas Siguldā” Ineses Ērmanes-Peičas jaunajā versijā.
 
Pasākuma programma:

21.00 Pūtēju orķestra “Sudrabskaņa” defilē
21.05 Domes priekšsēdētāja Uģa Mitrevica sveiciens svētkos
21.10 Svētku prieka mērīšana
21.25 “Zied ievas Siguldā” – Inese Ērmane-Peiča
21.30 DJ nr.1 – latviešu hiti, VJ video performance un interaktīvās terases
23.00 DJ nr. 2 – populārie pasaules hiti, VJ performance un interaktīvās terases
24.00 AERODIUM šovs (iespējama pastiprināta skaņa )
01.00 – 3.00 Radio7, Egons Reiters un interaktīvās terases
 
Reģistrējies. Piesprādzējies. Un ļaujies lidojumam.
Sigulda aizrauj, Sigulda ceļ spārnos!

Tiekamies!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi