×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-05-21
Krimuldas muižas aktivitātes Veselības dienā

1.jūnijā Siguldas novada Veselības dienas ietvaros Krimuldas muiža piedāvā iesaistīties dažādās bezmaksas aktivitātēs. Zinoši gidi ar saviem stāstiem palīdzēs iedzīvināt nūjošanu pa kultūrvēsturiskām takām, būs ekskursijas un lekcija par liekā svara problēmu.

Programma

Plkst.11.00 ekskursija „Krimuldas muižas šarms”.
Aizraujoša ekskursija pa Krimuldas muižas vēsturisko centru ar viduslaiku pilsdrupām, Krimuldas Šveices māju un pils parku. Pastaiga pa kungu mājas salonu, zālēm un istabām ar sirsnīgiem stāstiem par notikumiem un ļaužu likteņiem Krimuldas muižā.

Plkst.13.00 Kultūrvēsturiskās izziņas sportiskā atrakcija „Nūjo Krimuldas muižas takās un gravās!”

1. Nūjotāju un ātrās pastaigas cienītāju tikšanās Krimuldas muižas pagalmā.
2. Īsais kurss-instrukcija nūjošanā rehabilitācijas centra „Krimulda” fizioterapeita vadībā.
3. Aptuveni 2h nūjošanas pārgājiens gida pavadībā ar vēsturiskiem stāstiem un teikām. Pasākums paredzēts gan kā veselību uzlabojoša nūjošanas aktivitāte, gan aizraujošs izziņas pasākums, kurš būs interesants gan pašiem siguldiešiem, gan arī novada viesiem.
4. Tējas dzeršana Krimuldas muižas dārzā un viktorīna par takā uzzinātajiem stāstiem ar nelielām balvām no Krimuldas muižas un Siguldas novada suvenīru krātuvēm.
Tiem, kuri vēlas iznomāt nūjas, iepriekšēja reģistrācija ir obligāta pa tālruni 29463646 vai e-pastā. Saņemt nūjas ir jāierodas 30 min iepriekš.

Plkst.16.00 atkārtota ekskursija „Krimuldas muižas šarms”.
Abām ekskursijām iepriekš jāpiesakās pa tālruni 29111619 no plkst.9.00 līdz 16.30 vai e-pastā.

Siguldas Dienas centrā
Plkst.13.00-14.00 Rehabilitācijas centra „Krimulda” uztura speciālistes Annas Augules lekcija „Veselīgs uzturs un liekā svara problēmas”.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi