×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-05-21
Tūrisma uzņēmējus un interesentus aicina apmeklēt paplašināto Tūrisma konsultatīvās padomes sēdi

Siguldas Attīstības aģentūra aicina tūrisma nozares uzņēmējus, kā arī ikvienu interesentu piektdien, 23. maijā, plkst. 15.00 piedalīties paplašinātajā Tūrisma konsultatīvās padomes sēdē, kas norisināsies Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centra semināru zālē.

Tikšanās laikā Siguldas Attīstības aģentūras direktore Laura Konstante iepazīstinās ar 2013.gadā Siguldas novadā tūrisma nozarē sasniegtajiem rezultātiem, šajā gadā plānotajām izmaiņām un aktivitātēm, savukārt par Siguldas kā Rīgas – Eiropas Kultūras galvaspilsētas 2014 – programmu vēstīs Siguldas novada pašvaldības Kultūras pārvaldes vadītāja Jolanta Borīte. Ar jaunumiem iepazīstinās arī vairāki nozares uzņēmēji. Brīdi pirms sēdes oficiālā sākuma, plkst.14.30, interesenti ir aicināti uz īsu drosmes torņa “Vells!” prezentāciju.

Dalību paplašinātajā Tūrisma konsultatīvās padomes sēdē aicinām pieteikt, sūtot ziņu uz e-pastu: info@sigulda.lv.

Siguldas novada Tūrisma konsultatīvās padomes mērķis ir veicināt sadarbību tūrisma nozares koordinēšanai Siguldas novadā, lai nodrošinātu vienmērīgu nozares izaugsmi, kas balstīta uz tirgū pieprasītiem tūrisma produktiem un augstu pakalpojumu kvalitāti. Siguldas novada Tūrisma konsultatīvā padomes nolikums Siguldas novada Domē tika apstiprināts 2012.gada 26. septembrī, padome 16 cilvēku sastāvā pirmoreiz kopā sanāca 2013. gada 21. janvārī.


© www.sigulda.lv





KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi