×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-05-26
Siguldas Depo stadionā būs skatāms amerikāņu futbols

31.maijā Siguldas Depo stadionā notiks „Vislatvijas atklātais treniņš amerikāņu futbolā”.

Lai veicinātu amerikāņu futbola attīstību Latvijā, Latvijas Amerikāņu futbola federācija organizē pasākumu „Vislatvijas atklātais treniņš amerikāņu futbolā”. Treniņa gaitā visiem sportiski noskaņotajiem Siguldas novada iedzīvotājiem būs iespēja izmēģināt savus spēkus amerikāņu futbolā vai vērot treniņu no malas. Treniņā piedalīsies amerikāņu futbola komanda „Riga Lions”, kā arī amerikāņi, kuriem ir iepriekšēja pieredze šajā sporta viedā.

Treniņš tiks komentēts, lai skatītājiem un dalībniekiem būtu vieglāk saprast amerikāņu futbola pamatprincipus, spēlētāju pozīcijas laukumā un spēles noteikumus. Treniņu vadīs četri amerikāņu futbola treneri, to starpā arī Vilmārs Sokolovs - pieredzējis regbija izlases spēlētājs un treneris.

Latvijas Amerikāņu futbola federācija uz pasākumu „Vislatvijas atklātais amerikāņu futbola treniņš” aicina visus Siguldas novada iedzīvotājus – lielus un mazus! Starplaikos būs iespējams nofotografēties kopā ar amerikāņu futbolistiem ekipējumā, kā arī pašiem pielaikot ķiveres un iemūžināt šo mirkli. Jaunākajiem skatītājiem būs iespēja piedalīties stafetēs kopā ar futbolistiem un iegūt arī balvas. 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi