×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-05-26
Siguldas novads iesaistās akcijā “Strādā jebkur!”

Ceturtdien, 29.maijā, Latvijā jau trešo gadu pēc kārtas norisināsies Microsoft Latvia un partneru rīkotā “Strādā jebkur!” diena, kuras ietvaros uzņēmumi un to darbinieki tiek aicināti izmantot elastīgā darba stila un mūsdienu tehnoloģiju, tostarp plašā Wi-Fi tīkla pārklājuma, sniegtās priekšrocības un strādāt katram sev ērtā vietā un laikā.

Šogad elastīgā darba stila piekritēji tiek meklēti arī Siguldas novadā. Aicinām ikvienu interesentu un uzņēmumu pārstāvjus 29.maijā no plkst.13.00 līdz 14.00 pulcēties Siguldas dzelzceļa stacijas laukumā.

Iniciatīvas “Strādā jebkur!” mērķis ir popularizēt elastīgu darba stilu Latvijā un demonstrēt tā priekšrocības. “Vēlamies likt gan darba devējiem, gan darba ņēmējiem aizdomāties par savu resursu lietderīgu izmantošanu un līdzsvaru starp darbu un privāto dzīvi.

Tehnoloģijas atļauj piekļūt informācijai, sadarboties, sazināties ar kolēģiem neatkarīgi no vietas, kur fiziski atrodies. Tas nozīmē ietaupītu laiku, ātrāk paveiktu darbu, līdz ar to augstāku darba efektivitāti un uzņēmuma produktivitāti,” stāsta Ēriks Eglītis, Microsoft Latvia vadītājs. “Turklāt darba vides pamainīšana ir lielisks veids, kā smelties iedvesmu darbam un neieslīgt rutīnā.”

Īpaša uzmanība pasākumā tiks veltīta jauniešiem — topošajiem darba ņēmējiem, kuriem elastīgs darbs bieži vien ir vienīgais veids, kā apvienot studijas ar darbu. “Strādā jebkur!” diena būs lieliska iespēja iepazīties ar potenciālajiem darba vai prakses devējiem, kuri atbalsta elastīgu darba stilu.

Latvijā “Strādā jebkur!” diena tiks atzīmēta jau trešo gadu. Pagājušajā gadā, 31.maijā, Stacijas laukumā pie t/c Origo akcijā piedalījās 150 akcijas dalībnieku no 55 organizācijām.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi