×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-05-27
Tiks uzsākta katlu mājas rekonstrukcija Pulkveža Brieža ielā 109

Pamatojoties uz Ministru kabineta 2010.gada 31.augusta noteikumiem Nr.824 „Noteikumi par darbības programmas „Infrastruktūra un pakalpojumi” papildinājuma 3.5.2.1.1.apakšaktivitātes „Pasākumi centralizētās siltumapgādes sistēmu efektivitātes paaugstināšanai” projektu iesniegumu atlases otro kārtu un turpmākajām kārtām” SIA „Wesemann-Sigulda” ieguva tiesības saņemt Eiropas Savienības Kohēzijas fonda līdzfinansējumu. 2014.gada 24.februārī par to tika noslēgts līgums ar Valsts aģentūru „Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra” par projekta „Katlu mājas Pulkveža Brieža ielā 109, Siguldā, Siguldas novadā, rekonstrukcija, paaugstinot siltumenerģijas ražošanas efektivitāti” īstenošanu. Projekta Nr.PCS/3.5.2.1.1/13/05/011.

Projekts „Katlu mājas Pulkveža Brieža ielā 109, Siguldā, Siguldas novadā, rekonstrukcija, paaugstinot siltumenerģijas ražošanas efektivitāti” ir kārtējais posms plānoto darbu izpildei saskaņā ar Siguldas novada siltumapgādes attīstības plānu, kurš ir apstiprināts 2004.gadā. SIA „Wesemann-Sigulda”, pamatojoties uz 2004.gada 13.novembra Koncesijas līgumu ar Siguldas novada pašvaldību, veic nepārtrauktu Siguldas siltumapgādes sistēmas rekonstrukciju ar mērķi samazināt siltumenerģijas ražošanas pašizmaksu un siltumenerģijas zudumus. Tāpēc ir paredzēta Centrālās katlu mājas, kurā siltumenerģijas ražošana notiek ar atjaunojamo resursu – šķeldu, rekonstrukcija, uzstādot kondensācijas tipa dūmgāžu siltumaini ar nepieciešamajām palīgiekārtām pilnīgai kondensāta attīrīšanai automātiskajā režīmā.

Projekta mērķis: katlu mājā Pulkveža Brieža ielā 109, Siguldā, Siguldas novadā, izmantojot papildu uzstādītās tehnoloģiskās iekārtas, saražot papildus 2305 MWh siltumenerģijas ar līdzšinējo kurināmā patēriņu, kas ļaus samazināt siltumenerģijas ražošanas kurināmā izmaksas.

Projekts tiks īstenots laika periodā no 2014.gada jūlija līdz 2015.gada 15.maijam.

Projekta kopējās plānotās izmaksas ir EUR 0,9 miljoni. EUR 0,3 miljoni ir Kohēzijas fonda līdzfinansējums. Projekta realizācijai tiks ņemts aizņēmums no DNB bankas.

Projektu „Katlu mājas Pulkveža Brieža ielā 109, Siguldā, Siguldas novadā, rekonstrukcija, paaugstinot siltumenerģijas ražošanas efektivitāti” Nr.PCS/3.5.2.1.1/13/05/011 līdzfinansē Eiropas Savienība.

Finansējuma saņēmējs šī projekta ietvaros ir SIA „Wesemann-Sigulda”, projekta administratīvās, finanšu un tehniskās vadības uzraudzību nodrošina Latvijas Investīciju un attīstības aģentūra.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi