×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 16. aprīlis
Šodien sveicam: Mintauts, Alfs, Bernadeta
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-05-29
Siguldas novada Domes deputāti piedalās izbraukuma sēdē Siguldas pagastā

28.maijā Siguldas novada Domes deputāti piedalījās Finanšu komitejas un Domes izbraukuma sēdē Jūdažu Sabiedriskajā centrā, kā arī apmeklēja Siguldas pagasta teritoriju.

Deputāti un pašvaldības darbinieki apmeklēja Siguldas pagasta viesu namu „Bucefāls”, kura īpašnieks Juris Priļepiševs pastāstīja par krodziņa un viesu nama darbību, kā arī par aitu audzēšanu. Ģimenes uzņēmuma viesu namā iespējams izmitināt 40 viesus, kā arī izbaudīt pašu veidotu ēdienkarti, kas iespēju robežās gatavota no pašu audzētiem produktiem. Iepazīstoties ar Siguldas pagasta uzņēmējiem, klātesošajiem bija iespēja aplūkot arī zemnieku saimniecību „Ķikši”, kurā no 1994.gada audzē dažādus dekoratīvo augu stādus. Saimniecības vadītājs Atis Markovs pastāstīja, ka stādi tiek eksportēti ne tikai uz Eiropu, bet arī Krieviju un Ukrainu, piebilstot, ka uzņēmums attīstās, bet pēdējā laikā nozare izjūt profesionālu dārznieku trūkumu un aicina novadniekus atsaukties, ja kāds vēlas strādāt šajā nozarē un tam ir atbilstošas zināšanas un pieredze.

Izbraukuma sēdes ietvaros bija iespējams iepazīties arī ar LEADER projekta realizētāju Jāni Kordi, kas, apgūstot Eiropas Savienības līdzekļus, veic sakopšanas un labiekārtošanas darbus Jūdažu ezera apkārtnē. Patlaban tiek attīrīta pieeja ezeram, iekārtotas piknika vietas, kur varēs cept gaļu un kvalitatīvi atpūsties, tāpat izbūvētas arī labierīcības.

Pēc iepazīšanās ar Siguldas pagasta uzņēmējiem un infrastruktūru Domes deputāti devās uz Jūdažu Sabiedrisko centru, kur notika Finanšu komitejas un Domes sēde. Siguldas novada Domes nolikums paredz, ka komitejas un Domes sēdes ir atklātas un tās var apmeklēt ikviens interesents, tāpēc aicinām izmantot iespēju apmeklēt sēdi tuvāk dzīvesvietai un iesaistīties lēmumu pieņemšanā, nodrošinot atklātību un sadarbību.

Nākamā sēde plānota 11.jūnijā Laurenčos.

Savukārt no 2.jūlija Siguldas novada Domes sēdes būs iespējams vērot interneta video tiešraidē Siguldas novada pašvaldības informatīvajā interneta vietnē www.sigulda.lv.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi