×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 16. aprīlis
Šodien sveicam: Mintauts, Alfs, Bernadeta
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-05-29
Skolēnus aicina uz darba drošības instruktāžu

Siguldas novada pašvaldība informē, ka skolēnu vasaras nodarbinātības projektā iesaistītajiem jauniešiem, kas strādās pašvaldības struktūrvienībās, obligāti nepieciešama darba drošības instruktāža. Atkārtota instruktāža notiks otrdien, 10.jūnijā, plkst.15.00 Siguldas novada Jaunrades centra zālē Skolas ielā 3.

Pašvaldības speciālisti aicina jauniešus laicīgi pieteikties pie darba devējiem, lai varētu sagatavot darba līgumus un sniegt informāciju Valsts ieņēmumu dienestam.

Jau ziņots, ka Siguldas novada pašvaldība, sadarbojoties ar novada uzņēmējiem, arī šogad īsteno jauniešu vasaras nodarbinātības projektu, kura laikā iespēja strādāt un apgūt pirmās darba prasmes ir 13 līdz 19 gadus veciem jauniešiem, kuri iegūst izglītību vispārējās, speciālās vai profesionālās izglītības iestādēs un kuru dzīvesvieta deklarēta Siguldas novadā. Šovasar pašvaldība un novada uzņēmēji nodrošinās darbavietas 315 jauniešiem.

Šajā gadā nodarbinātības projektā iesaistījies 21 uzņēmējs un astoņas pašvaldības struktūrvienības. Šī gada statistika rāda, ka 126 skolēni pieteikušies projektam vecumā no 13 līdz 14 gadiem, bet 189 bērni – vecumā no 15 līdz 19 gadiem.

Informāciju sagatavoja:
Izglītības pārvaldes vadītājas vietniece
Sandra Ķirule


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi