×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-05-31
ID karšu 3 gadu jubilejas naktī - 6348 apmeklējumi Siguldas uzņēmumos

Vakar, 30.maijā, ar aizraujošu pasākuma programmu Siguldas dzelzceļa stacijas laukumā tika atzīmēta Siguldas novada iedzīvotāju identifikācijas karšu 3 gadu jubileja.
Programmā tika iekļauta divas spēles ar Siguldas uzņēmumu apmeklēšanu. „Mazajā aplī” ar 16 apmeklējamiem objektiem kopā izlozei tika nogādātas 267 kartes, savukārt „lielajā aplī” ar 12 apmeklējamiem objektiem tika iesniegtas 173 kartes. Kopumā no plkst.18.00 aptuveni četru stundu laikā tika veikti 6348 apmeklējumi Siguldas uzņēmumos.


Lielā apļa galveno balvu – ceļojumu ģimenei ar brīvdienām Legolandē Dānijā, kā arī Berlīnes zooloģiskā dārza un Heideparka apmeklējumu – ieguvis siguldietis Artūrs Altbergs ar ģimeni.

Pateicamies par sadarbību uzņēmumiem, kuri piedalījās „Lielajā aplī”: Jāņa Rozes grāmatnīcai, SPA viesnīcai „Ezeri”, skaistumkopšanas salonam „Kolonna”, gumijlēcējiem „Bungee Sigulda”, viesnīcai „Aparjods”, „Datoru doktorātam”, bistro „Zaļumnieku piestātne”, restorānam „Fazenda”, autosalonam „Citroen”, veloveikalam „Veloriba”, viesnīcai „Segevold”, kā arī skaistumkopšanas salonam „Ēra”.

„Mazā apļa” galveno balvu – lidojumu ģimenei ar gaisa balonu – ieguvusi siguldiete Vita Dāboliņa ar ģimeni. Kopumā „mazajā aplī” tika izspēlētas 19 dažādas balvas.

Pateicamies par sadarbību uzņēmumiem, kuri piedalījās „Mazajā aplī”: „Siguldas saldējums”, „Velo Machine” ar trīsriteņiem „Spārīte”, SIA „Sortus” krāsainās dzērvenes, „Koka vardes” rotaļlietas, „FS Baltic” melnie ķiploki, koncertzāle „Baltais flīģelis”, mūzikas skola Yamaha, radošās somas „Pixelbags”, „Pogotavas” radošie darbi, „Siguldas minerālūdens”, LGK atrakcijas, piedzīvojumu parks „Tarzāns”, skaistumkopšanas salons „Elfrisa”, viesnīca „Sigulda, „Datoru doktorāts”, kultūras un mākslas telpa „Tornis”.

Aicinām Siguldas novada Tūrisma informācijas centrā pieteikties šādus laimētājus: Laura Šumska, Māris Klaučs, Katrīna Zaķīte, Vita Rukmane, Tamāra Lavriņenko, kurus aicinām saņemt grāmatas no „Jāņa Rozes grāmatnīcas”.

Savas simpātiju balvas piešķīra „Siguldas saldējums”, dāvājot laimīgajiem jauno, Siguldā ražoto saldējumu. Tāpat vakara gaitā tika noteikta mazā siguldiete, kura tika pie jauna trīsriteņa „Spārīte” no „Velo Machine”.

Paldies siguldiešiem, kuri vakar ieņēma DJ lomu – Mārim Ansim Mitrevicam, Dainai Štālai, Dainim Paeglītim, Ojāram Eglītim, Jurim Dudko un Martinam Dukuram, kā arī Egonam Reiteram.

Pasākuma laikā apmeklētājus izklaidēja Radio7 un Egons Reiters, koncertzāle „Baltais flīģelis” ar „Alternatīvā flīģeļa” programmu, piedāvājot „Oxford Street Drummer” vitruozo bundzenieku no LielbritānijasOded Kafri un grupu “Laime pilnīga”, savukārt noslēgumā bija Silent Disco  ballīte.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi