×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-06-02
Pašvaldība skolēniem – izcilniekiem dāvina ielūgumus uz bērnu izrādi Opermūzikas svētkos

Šogad 135 čaklākajiem novada skolu audzēkņiem, kuri beidzot mācību gadu, saņēmuši novērtējumu “ļoti labi” un “teicami” Siguldas novada pašvaldība dāvina ielūgumus uz Siguldas Opermūzikas svētku izrādi bērniem “Sapņu zirgs”, kas norisināsies 2.augustā plkst.15.00 Siguldas pilsdrupu estrādē.

Muzikālais uzvedums ar lellēm ļaus bērniem un jauniešiem pasapņot vaļējām acīm, skatīties mākoņos, kur ganās sapņu zirgi un vienkārši sirsnīgi pavadīt laiku kopā ar ģimeni. Izrādē piedalās aktieri Dace Vītola, Santa Didžus, Dana Lāce, Edgars Lipors, Anrijs Sirmais, Valdis Vanags, kuri aicina doties kopā neparastā ceļojumā ar Sapņu zirgu, kurš aizvedīs pie dažādiem pasaku varoņiem. Ceļojuma laikā bērni apciemos omulīgo krustmāti Agati un kārtīgo krusttēvu Tontonu, laupītāju meitēnu Ronju un viņas draugu Birku, lapsiņu Kūmiņu un vilku Znotiņu, un, protams, princeses un prinčus, mošķuļus un citus pasaku tēlus. Ceļojumā dosies arī dejas teātra kompānijas “Stars Well” dejotāji dejas teātra režisores un horeogrāfes Lilijas Liporas vadībā. Uzvedumā skanēs Raimonda Paula, Ivara Vāgnera, Mārtiņa Brauna, Renāra Kaupera un citu populāru latviešu komponistu dziesmas un mūzika. Muzikālās izrādes režisore ir Laila Kirmuška, savukārt māksliniece – Anita Znutiņa.

Interesentiem biļetes uz Siguldas Opermūzikas svētku izrādi bērniem “Sapņu zirgs” joprojām var iegādāties “Biļešu paradīzes” kasēs un Siguldas novada Kultūras centra kasē. Biļetes cena – 5 eiro (3,51 lati). Ar Siguldas novada ID karti biļešu cenai atlaide – 1 eiro (0,71 lati); bērniem no četru gadu vecuma jāiegādājas pilnas cenas biļete. Ģimenes ieejas biļete (2 pieaugušie un 2 bērni) – 15 eiro (10,54 lati). Īpašs piedāvājums Siguldas novada daudzbērnu ģimenēm – uzrādot ID karti un pašvaldības izsniegtu izziņu no Daudzbērnu ģimeņu reģistra, – ieejas biļetes cena 15 eiro (10,54 lati).


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi