×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 25. aprīlis
Šodien sveicam: Līksma, Bārbala
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-06-05
Siguldā tiekas Baltijas valstu Izglītības ministri

Šonedēļ – 5. un 6.jūnijā, Siguldā notiks 20.Baltijas valstu Izglītības un zinātnes ministru tikšanās. Pasākumā piedalīsies Igaunijas un Lietuvas izglītības ministri, kā arī Latvijas Izglītības un zinātnes ministre Ina Druviete.

Pirmajā tikšanās dienā notiekošajā sesijā klātesošie tiks iepazīstināti ar ziņojumu par 19.ministru tikšanās laikā pieņemto lēmumu izpildi. Lietuva iepazīstinās ar savu pieredzi prezidentūras Eiropas Savienības Padomē nodrošināšanā, kā arī pārrunās Latvijas gatavošanos prezidentūrai 2015.gadā, tostarp piektās Āzijas - Eiropas Savienības valstu izglītības ministru konferences rīkošanu Rīgā. Ministri spriedīs par sadarbības iespējām Latvijas, Igaunijas un Lietuvas starpā kopējo interešu jomās, kā arī ASEM izglītības procesa stiprināšanai.

Pēcpusdienā notiks trīs Baltijas valstu delegāciju pārstāvju, ekspertu darba grupas. Darba grupās runās par Igaunijas pozitīvo pieredzi skolu tīkla attīstībā, Latvijas sadarbību ar Vāciju profesionālajā izglītībā, iespēju veidot kopīgas studiju platformas tādām studiju programmām, kurās ir nepieciešamas lielas investīcijas tehnoloģijām, vai mācību bāzes. Tāpat tiks apspriestas kopīgu studiju programmu izstrādes un īstenošanas iespējas, īpaši maģistrantūras līmenī.

Savukārt piektdien, 6.jūnijā notiks Baltijas valstu Izglītības un zinātnes ministru trīspusējā sanāksme, kā arī tikšanās ar Siguldas novada pašvaldības vadību. Baltijas valstu Izglītības ministri apmeklēs arī Laurenču sākumskolu.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi