×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-06-05
Pašvaldība aicina Peltes ciema iedzīvotājus izteikt viedokli!

Siguldas novada pašvaldība ir saņēmusi Siguldas pagasta Pīlādžu ielas iedzīvotāju priekšlikumu nodot atsavināšanai saimnieciskos ceļus, kas atrodas starp apbūves gabaliem (skatīt grafisko pielikumu).

Vēsturiski izveidojusies situācija, ka daļa no zemes ar saimnieciskajiem ceļiem jau ir daļa no privātajiem nekustamajiem īpašumiem, izpērkot zemi zem individuālajām dzīvojamām mājām, bet daļa pašvaldības valdījumā.

Siguldas novada pašvaldība aicina Peltes ciema iedzīvotājus līdz 1.jūlijam izteikt savu viedokli (e-pasts buvvalde@sigulda.lv vai pa pastu Zemes nodaļai Zinātnes iela 7, Peltes, Siguldas pagasts, Siguldas novads) par ierosinājumiem nodot šo zemi atsavināšanai. Ja ciema iedzīvotāji atbalstīs ierosinājumu iegādāties starpgabalus starp esošajiem īpašumiem atsavināšanas procesa rezultātā normatīvajos aktos noteiktajā kārtībā, pašvaldība uzsāks procesu lēmuma pieņemšanai.

Neskaidrību gadījumā lūdzam vērsties pie Siguldas novada pašvaldības Zemes nodaļas vadītājas Anitas Viškeres pa tālruni 67800962.


© www.sigulda.lv





KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


cirliitis
- 2014-06-12 12:48

Lūdzu plašāku skaidrojumu. No raksta nerodas skaidrība kas ko kam atsavinās.
Pievienotajā shēmā arī nekādu konkrētu skaidrojumu. Saprotu, ka kopā ar "liekajām" paralēlajām ieliņām tiks likvidēta krusteniski rajoniņu šķērsojošā iela, tātad pārvietošanās atlernatīva paliks šosejas malas brikšņi vai halmaņa ielas malas brikšņi. Neuzskatu, ka tas būtu labi vai lietderīgi.

Atbilde: cirliitis
Administrācija
- 2014-06-16 10:11

Labdien!
Lai iegūtu papildu informāciju, aicinām sazināties ar Siguldas novada pašvaldības Zemes nodaļas vadītāju Anitu Viškeri pa tālruni 67800962 vai e-pastu anita.viskere@sigulda.lv.
Ar cieņu www.sigulda.lv administrācija

Pasākumi