×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 19. aprīlis
Šodien sveicam: Vēsma, Fanija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-06-06
Turpinās grantēto ielu un ceļu planēšana Siguldas novadā

Siguldas novada pašvaldība informē, ka Siguldas novada teritorijā turpinās asfaltbedrīšu remontdarbi ar karstā asfalta ieklāšanas tehnoloģiju, kurus veic SIA „Ceļinieks 01”, kurš nule uzvarējis iepirkumu procedūras konkursā arī par grants ielu un ceļu apsaimniekošanu vasaras periodā visa Siguldas novada teritorijā.

Drīzumā Siguldas pilsētas centra ielu remontdarbi tiks pabeigti un strādnieku brigāde virzīsies ārpus tā. Jāatgādina, ka ielu un ceļu remontdarbi tiek veikti, ņemot vērā laikapstākļus.

„Jūnijā atsāksies arī Siguldas novada grantēto ceļu un ielu sakārtošana. Ielas un ceļi vairāk nekā 200 kilometru garumā tiks planēti saskaņā ar nolikumu. Vasaras mēnešos gan pilsētā, gan arī pagastos maģistrālo grants seguma ielu ceļa posmi aptuveni 18 kilometru garumā tiks apstrādāti ar pretputekļu absorbentu,” informē Siguldas novada būvinženieris Aldis Ermansons.

Aptuveni desmit kilometru garumā notiks grantēto ielu un ceļu remontdarbi – tiks piebērta grants vai veikti citi grants ceļa seguma uzlabojumi. Siguldas novada ielu un ceļu apsaimniekošanai vasarā – planēšanai un remontdarbiem kritiskākajos posmos, kā arī apstrādei ar pretputekļu absorbentu – pašvaldība izlietos vairāk nekā 140 tūkstošus eiro.

Jau ziņots, ka šajā gadā remontdarbi notiek trīs ciklos. Pirmajā remontdarbu ciklā ar karstā asfalta ieklāšanas tehnoloģiju plānots remontēt lielākās un bīstamākās bedres visā Siguldas novada teritorijā. Otrs bedrīšu labošanas cikls, ja tas būs nepieciešams, tiks uzsākts jūnijā un jūlijā. Vasarā tiks apzinātas bedres, kuras izveidojušās no jauna vai kurām nepieciešams remonts, un tās tiks aizpildītas ar karsto asfaltu. Savukārt trešais posms notiks rudenī – septembrī un oktobrī.

Grantēto ielu un ceļu planēšana notiks no jūnija līdz oktobrim, ņemot vērā laikapstākļus un nepieciešamību.

Siguldas novada pašvaldība atgādina, ka ielu un ceļu remontdarbi notiek prioritārā secībā, un lūdz iedzīvotājus būt saprotošiem, ievērojot remontdarbu laikā izvietotās norādes un brīdinājuma zīmes par satiksmes organizāciju.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi