×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 29. marts
Šodien sveicam: Aldonis, Agija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-06-09
Siguldā notiks pirmais izturības pārgājiens

„Walking Fox” aicina ikvienu, kurš jūtas stiprs un vesels, piedalīties 50 kilometru izturības pārgājienā, kas notiks 21.jūnijā plkst.8.00 Siguldas apkārtnē.
Pasākuma mērķis – popularizēt aktīvu dzīvesveidu, ļaujot izaicināt sevi pašu ikvienam, kurš nepiedalās sporta sacensībās, tomēr jūtas gatavs garākam pārgājienam.
Izturības pārgājiena izaicinājums ir kājām (soļojot, skrienot vai nūjojot) pieveikt 50 kilometrus ne ilgāk kā 12 stundās, bet arī ne ātrāk kā piecās stundās.

Latvijas pirmais izturības pārgājiens ir pasākums bez sacensību elementiem – katram būs iespēja iegūt savu uzvaru un saņemt par to medaļu un piemiņas balvas.

Pasākuma organizatori norāda, ka dalībnieku vēlamais vecums ir sākot no 16 gadiem.

Dalībnieki aicināti reģistrēties izturības pārgājienam interneta vietnē www.walkingfox.lv. Līdz 10.jūnijam dalības maksa ir EUR 20 (Ls 14,06). Samazināta dalības maksa – EUR 15 (Ls 10,54) – tiek piemērota komandām, kas pārgājienā startē vismaz astoņu cilvēku sastāvā. Reģistrēties pasākumam varēs arī pārgājiena dienā, 21.jūnijā, no plkst.6.00 līdz 7.30, samaksājot EUR 25 (Ls 17,57).

Šis ir pirmais šāda veida pasākums Latvijā, kurš tapis, smeļoties iedvesmu 100 kilometru izturības pārgājienā Dodentocht, kurš jau četrdesmit piekto reizi pulcēs dalībniekus startam 2014.gada 8.augustā. Vairāk informācijas par Dodentocht.

Pasākuma organizatori aicina pieteikties brīvprātīgos izturības pārgājiena veiksmīgākam organizēšanas darbam. Palīdzība būs nepieciešama pārgājiena dalībnieku nometnes vietā, informācijas punktā, pārgājiena trases ēdināšanas un dzeršanas punktos.

Pieteikties par brīvprātīgo vai papildu informācija, kā arī pārgājiena nolikums pieejams mājaslapā.

Sacensības organizē SIA „Walking Fox” sadarbībā ar Siguldas novada pašvaldību.
Kontaktpersona: Fanija Šitca, tālr.29478169, e-pasts fanija.sitca@gmail.com.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi