×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Ceturtdiena, 28. marts
Šodien sveicam: Gunta, Ginta, Gunda
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2014-06-12
AS „Siguldas Būvmeistars” jau trešo gadu iegūst Ilgtspējas Indeksa sudraba novērtējumu

AS "Siguldas Būvmeistars" Ilgtspējas Indeksa noteikšanā piedalās jau piekto gadu. Šogad, tāpat kā divus iepriekšējos gadus, iegūta sudraba kategorija. Kopumā šogad Ilgtspējas Indeksa noteikšanā piedalījās vairāk nekā 40 uzņēmumi. No tiem divi uzņēmumi ieguva bronzas kategorijas novērtējumu, 25 uzņēmumi - sudraba kategorijas novērtējumu, 11 - zelta un divi platīna kategorijas novērtējumu.

Svinīgā ceremonijā, kurā piedalījās Latvijas Ilgtspējīgākie uzņēmumu un valdības pārstāvji, tika prezentēti šī gada Ilgtspējas Indeksa novērtējuma rezultāti.

Mums dalība Ilgtspējas Indeksā ir svarīga, jo tas palīdz mums pašiem novērtēt, cik ilgtspējīgi mēs esam un, galvenais, izkristalizējas jomas, kurās mums būtu vēl vairāk jāpiestrādā. Mēs lepojamies ar mūsu panākumiem un sakām lielu paldies mūsu darbiniekiem, jo tikai pateicoties viņiem, mēs spējam sasniegt mūsu uzņēmuma mērķus.

Ilgtspējas Indekss ir starptautiski atzīta metodoloģija, kas ļauj ikvienam uzņēmumam Latvijā pārliecināties par savas biznesa prakses stiprajām pusēm un iegūt vērtīgus ieteikumus uzlabojumiem.

Kopumā uzņēmumi Ilgtspējas Indeksa noteikšanai sevi vērtē piecās kategorijās:
1.Stratēģija – šajā sadaļā noskaidro, kā uzņēmumi analizē un plāno savu darbību ilgtermiņā, cik lielā mērā būtisku lēmumu pieņemšanā iesaista darbiniekus, klientus un citas „ietekmes puses”, un kā informē sabiedrību par darbības rezultātiem. Ietekme indeksa kopvērtējumā: 15%;
2.Sabiedrība – šajā sadaļā vērtē, vai un cik tālredzīgi uzņēmumi sekmē vietējās kopienas izaugsmi: demogrāfijas un infrastruktūras attīstību, sabiedrības labklājības paaugstināšanu, veselības veicināšanu un citus līdzīgus mērķus. Ietekme indeksa kopvērtējumā: 15%;
3.Darba vide – tiek analizēts, kā uzņēmumi novērtē un attīsta personālu, kādā mērā sekmē darbinieku drošību un labsajūtu darbavietā. Ietekme indeksa kopvērtējumā: 25%;
4. Tirgus attiecības – šie kritēriji palīdz noskaidrot, cik uzņēmumi ir atklāti un atbildīgi pret saviem klientiem, piegādātājiem un uzņēmējdarbības vidi kopumā. Ietekme indeksa kopvērtējumā: 20%;
5. Vide – šajā sadaļā vērtē, vai un kā uzņēmumi novērtē savas darbības ietekmi uz apkārtējo videi un kādus pasākumus veic, lai samazinātu izejvielu patēriņu un atkritumu apjomu. Ietekme indeksa kopvērtējumā: 25%.


Informāciju sagatavoja
Ieva Vilcāne
Informācijas sagatavošanai izmantoti
materiāli no www.ilgtspejasindekss.lv


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi